TOHM JUDO SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI

Alanya da 5-7 Ocak 2016 tarihlerinde yapılan,  Ümitler Türkiye Judo Türkiye Şampiyonasında Samsun TOHM sporcuları, erkekler kategorisinde, toplam 8 sıkletin dördünde final müsabakasına çıkarak birinci

TOHM JUDO SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI
15 Şubat 2016 - 19:57
Alanya da 5-7 Ocak 2016 tarihlerinde yapılan,  Ümitler Türkiye Judo Türkiye Şampiyonasında Samsun TOHM sporcuları, erkekler kategorisinde, toplam 8 sıkletin dördünde final müsabakasına çıkarak birinci olurken, ikincilik ve üçüncülük madalyaları ile birlikte on madalya elde ederek şampiyonaya damga vurdular. 

[gallery ids="44373,44374,44375"]
TOHM Teknik Direktörü, Sabahattin Zayimoğlu yaptığı açıklamada; ‘’TOHM’a aldığımız sporcularımızın, merkezimize geldiği performansla TOHM sonrası ulaştıkları performans arasındaki gelişmeyi görmek bizleri son derece mutlu etti. Aslında, TOHM kuruluş amaçları doğrultusunda Türkiye şampiyonasındaki bu önemli çıkış, bizim için hedeflenen başarı değildir. Ama sporcularımızın seviyelerini görüp tartmak adına bir göstergedir ”dedi.   
ZAYİMOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

TOHM Teknik Direktörü, Sabahattin Zayimoğlu, ”TOHM Projesine desteklerini esirgemeyen, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın, Akif Çağatay Kılıç’a Spor Genel Müdürü, Sayın Mehmet Baykan’a, Judo Federasyon Başkanımız Fatih Uysal’a ve tüm emeği geçenlere, Olimpiyata giden yolda TOHM gibi önemli bir projeyi Türk sporuna kazandırdıkları için ayrıca teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum