Toplumun tüm kesimlerini kucaklayacağız

Toplumun tüm kesimlerini kucaklayacağız AK Parti İl Başkan Adayı Av

Toplumun tüm kesimlerini kucaklayacağız
07 Ocak 2015 - 21:31
Toplumun tüm kesimlerini kucaklayacağız

AK Parti İl Başkan Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, göreve seçilmeleri halinde toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir yönetim sergileyeceklerini söyledi.

Ziyaretlerini sürdüren AK Parti İl Başkan Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Karadeniz Engelliler Federasyonu Başkanı Selman Saruhan'ı ziyaret etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette derneğin çalışmaları ve engellilerin sorunları hakkında bilgi alan Hocaoğlu, engellilere en çok değeri Ak Parti'nin verdiğini belirterek, "Hükümetimiz engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı sosyal, ekonomik ve daha pek çok alanda iyileştirmeler yaptı. Biz de göreve geldiğimizde 7'den 77'ye toplumun tüm kesimlerini kucaklayan ve onların sıkıntılarıyla ilgilenen bir yönetim sergileyeceğiz" dedi.

FİKİRLERİ ÖNEMSEYECEĞİZ

Her sivil toplum örgütünün kendileri için önemli olduğuna işaret eden Hocaoğlu, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızla iç içe olacağız. Halkın sorunlarını, istek ve taleplerini dile getirdiği en iyi oluşumlar da şüphesiz ki STK'lardır. Toplumu temsil eden sivil toplum örgütlerimizi ayırt etmeden her zaman dinleyeceğiz. Bu manada engelli vatandaşlarımızın sesi konumundaki derneklerimiz bizim için çok önemli. Onların fikirlerini, önerilerini her zaman önemseyeceğiz" diye konuştu.

KOORDİNATÖR OLACAĞIZ


Samsun için koşan ve kurumları harekete geçiren bir yönetim anlayışına sahip olduklarını hatırlatan Hocaoğlu, "Bizim için önemli olan halkımızın mutlu olmasıdır. Bu manada toplumun her kesimi bizim için önemlidir. Bizim tek gayemiz şehrimize ve dolayısıyla bu şehirde yaşayanlara hizmet etmektir. Biliyoruz ki halka hizmet hakka hizmettir. İnşallah şehrimizi el ele vererek birlikte daha ileriye taşıyacağız. Biz bu konuda tıpkı bir koro şefi gibi kurum ve kuruluşları yönlendiren, harekete geçiren bir koordinatör olacağız" şeklinde konuştu.

Karadeniz Engelliler Federasyonu Başkanı Selman Saruhan da, ziyaretinden dolayı Hocaoğlu'na teşekkür ederken, başarı diledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum