Trabzon, PKK örgütlerinin giremediği...

Trabzon ve PKK Trabzon PKK örgütlerinin giremediği bu ülkenin ender illerinden biridir

Trabzon, PKK örgütlerinin giremediği...
22 Temmuz 2016 - 11:40
Trabzon ve PKK

Trabzon PKK örgütlerinin giremediği bu ülkenin ender illerinden biridir.
İlk kez 1989 yılında, il Jandarma Alay Komutanı Albay Hüseyin Güney ve il emniyet müdürü merhum Zeynel Abidin Ayhan döneminde Uzungöl’e kadar inen PKK lılar bir pansiyon sahibini kendilerini ihbar ettikleri gerekçesiyle öldürüp günlerce kaldıklarını gizlendikleri pansiyonu yaktıktan sonra sırra kadem bastılar.
Alay Komutanımız Tuğ Generalliğe terfi ettirilerek önce Erzurum ardından Giresun Bölge Komutanlığına, İl Emniyet Müdürü Ayhan ise terfien Emniyet Genel Müdürlüğü teftiş kurulu başkanlığına atanmıştı.
2006 yılı Papaz Sandero’nun katledildiği, TAYAD’lıların linç edilmek istendiği, milli futbolcularımız Gökdeniz Karadeniz ile Fatih Tekke’nin ev ve iş yerlerinin kurşunlandığı o karanlık günlerde Maçka’ya kadar inen üç PKK militanı burada gizleniyor. Bir marketten alış veriş yaparken kendilerine şüphe üzerine kimlik soran komiseri boğazından kurşunladıktan sonra kaçan ancak gizlendikleri yerde biri aynı gece bir diğeri sağ olarak yakalanan ve bir diğeri de yayla inişi bir kamyoneti silahla durdurarak binen şoför un uyanıklığı ile jandarmaya teslim edildi.
Ardından Trabzon il emniyet müdürü Ramazan Akyürek istihbarat daire başkanlığına atanmış ancak alay komutanı Albay Ali Öz Hrant Dink olayındaki ihmali dolayısıyla yargılanmaya başlayınca terfi ettirilemedi.
Olacak ki bugünden sonra PKK bu şehre inemedi.
15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe teşebbüsünün ardından PKK Maçka ilçemize 10 yıl sonra tekrar inerek yol araması yapan üç polisimizi katlederek şehit ediyor, dört polisimizi de yaralayarak sırra kadem basıyor.
Peki, PKK bu şehre ne zaman iniyor. Trabzon polisinin 15 Temmuz darbesinin ardından Feto terör örgütünün elemanlarına seri operasyonlar yaptıkları günlerde,bu darbeyi yapan örgüt militanlarıyla PKK militanlarının gayesi aynı olduğu net ortada. Hepsi Cumhuriyet ve Demokrasi düşmanı.
Bu ülkenin insanının %52 oy vererek seçtiği merkezi hükümeti yıkarak yani bu milleti yok sayarak ülkenin cumhurbaşkanını öldürmek için kaldığı oteli ve demokrasinin mabedi TBMM’ni bombalayarak yönetime el koyacaklar, kendilerine mani olan sokağa dökülen vatandaşı bu milletin helikopterleriyle kurşunlayarak tanklarıyla ezerek yönetime el koyacaklar…
Başta Cumhurbaşkanımızın muhafız Alay komutanı ve emir subayları olmak üzere tüm üst düzey komutanlarımızın emir subaylarını kullanarak kendi komutanlarının ellerini kollarını bağlayan, ağızlarını bantlayan, saatlerce ayakta tutan, boğazlarına kayış bağlayan bu insanlar asker üniforması giren PKK teröristinden hiçbir farkı yoktur.
Ancak hesapları tutmamıştır.
Bu ülkenin son derece güçlü bir polis ordusu vardır.
İşte onun içinde ilk olarak özel harekâtçıların karargâhlarını, bu milletin savaş uçaklarıyla yerle bir ederek 47 polisimiz öldüren bu kalleşler için acil idam ve hemen infaz şarttır.
Bu böyle biline!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum