Trabzon Valisi A. Celil Öz eski İl genel Meclis Başkanı Haydar Revi'yi makamında kabul edip, kendisiyle bir süre görüştü.

Trabzon’un Sorunlarını Tüm kesimlerimizle Birlikte Çözeceğiz

Trabzon Valisi A. Celil Öz eski İl genel Meclis Başkanı Haydar Revi'yi makamında kabul edip, kendisiyle bir süre görüştü.
16 Aralık 2014 - 23:32
Trabzon’un Sorunlarını Tüm kesimlerimizle Birlikte Çözeceğiz.

Trabzon Valisi A. Celil Öz eski İl genel Meclis Başkanı Haydar Revi’yi makamında kabul edip, kendisiyle bir süre görüştü.

Trabzon’un Büyükşehir statüsüne kavuşmasından önce İl Genel Meclisi, İl Özel İdare ile birlikte ilimizin kalkınması, vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için yapılan çalışmalarda İl Genel Meclisi Başkanının önemli katkıları olduğunu ifade eden Vali Öz “ Haydar Revi Başkanımızla çok güzel çalışmalar yaptık. İlimizin kalkınması için yapılan çalışmalara her zaman olumlu yaklaşmıştır. Kendisine teşekkür ediyorum.

Şimdi ise kendisine siyasi bir partimizin il başkanlığı görevi teklif edilmiştir. Seçildiği takdirde gerek kendi siyasi partisiyle, gerek diğer siyasi partiler ve tüm Sivil toplum Kuruluşlarıyla birlikte yapacağımız çalışmalarla şehrimize, halkımıza ve ülkemize faydalı işler ortaya çıkacaktır” dedi.

Haydar Revi’de “Sayın Valimize benimle ilgili yaptığı değerlendirmelerden dolayı teşekkür ediyorum. Tevdi edilecek görevi de en iyi şekilde yapmaya çalışacağım” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum