Trabzon'da HDP'ye karşı ayaklanma...

Trabzon’da HDP adında siyasi bir oluşum il başkanlığını kurulmuştu

Trabzon'da HDP'ye karşı ayaklanma...
21 Şubat 2015 - 21:15
Trabzon’da HDP adında siyasi bir oluşum il başkanlığını kurulmuştu. Dün basına vermiş oldukları açıklamada Trabzon’da İl Binası kurduklarını söyleyerek yakında tabela asacaklarını duyurdular.

Konu ile ilgili açıklama yapan vatandaşlar şu ifadelere yer verdi; Sevgili Basın Mensupları Değerli Trabzon Halkı.. Şimdi HDP’yi Trabzon’da kuranlara soruyorum... 1992 yılında Hakkâri Şemdinli bölgesinde 900 kişilik terörist grubunun şehit ettiği Trabzonlu Asteğmen Coşkun Davulcu’nun faillerine terörist diyecek misiniz? 2001 yılında Tunceli kırsalında hain saldırıda şehit olan Trabzonlu Polisimiz Hakan Yavuz’un hakka yürümesine neden olanlara siz eli kanlı hainlersiniz diyebilecek misiniz? 2012 yılında Şırnak’ta vatani görevini yapan 21 yaşındaki Trabzonlu fidanımız Ali Yasin Erosmanoğlu‘nu şehit edenlere siz bölücüsünüz şeklinde seslenecek misiniz? Buradan HDP heyetine bir çağrıda bulunmak istiyorum... Sayın HDPliler; Trabzon ilini siz bilmiyor ya da bilerek burada kaos çıkarabilmek için provoke etmek için kente geliyorsunuz. Cumhuriyet tarihi öncesi ve sonrası hiçbir dönemde bu il ayrılıkçılar ihanet odaklarına ev sahipliği yapmamıştır. Kürt halkı ile Türk Halkı ezelden beri kardeştir. Trabzon ve Diyarbakır’da Futbolda bile birbirlerine destek olmuştur. Fakat ayrılıkçı Kürt Hareketi bu topraklarda hiçbir dönem barınmamıştır. PKK’nın siyasal uzantısı ve Apo denen bebek katilinin ise maşalarını bu topraklar kabullenemeyeceği gibi sizin gibi devşirmeleri de bu ilde istemeyeceğinden haberiniz olsun.

Saygı değer Devlet büyüklerim; Bu BDP uzantısı HDP ya hafıza kaybına uğramış ya da şehrin yapısını gerçekten bilmemektedir. Bu şahıslara siz devlet terbiyesi içerisinde Trabzon’un neresi olduğunu anlatınız. Biz bu enteresan düşünceli başıboş sahibi belli olmayan ABD’nin ve İngiliz M15 örgütünün uşaklarını bu topraklarda istemediğimizi onlara aktarınız.

Trabzon’u birileri karıştırmak istiyor ve karanlık yıllara geri getirme hevesi içinde barındırıyorsa onlarda şunu bilmeli. Ayrılıkçılar emellerini yaşatmayacak kadar kutsal ahlak ve maneviyatında vatan sevgisi ebediyete taşıyan nesillere emanettir. Size son kez çağrımızdır. Gerçekten Barış ve Demokrasi istiyorsanız Trabzon İl Başkanlığı açmayınız. Trabzon’da maşalarınızı geri çağırın. Teşekkür ederim.

Saygı duruşu ve Konuşmaların ardından Gazipaşa’daki iş hanında bulunduklarını iddia edilen HDP’liler için vatandaşlar binaya doğru koşmaya başladı…

Kaynak Medya 061

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum