TRT Kameramanı Gençali'ye Sürpriz Doğum Günü!

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı, Mehmet Gençali'ye doğum günü sürprizi.

TRT Kameramanı Gençali'ye Sürpriz Doğum Günü!
01 Mayıs 2020 - 13:44 - Güncelleme: 01 Mayıs 2020 - 17:18
Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda TRT Samsun Bürosu kameramanı, Gazeteci Mehmet Gençali'ye Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti yönetimi doğum sürprizi yaptılar. Gazeteci Gençali, Samsun Cumhuriyet Meydanında görevi başında iken Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır’ın doğum günü pastasıyla karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
Kameraman Gençali’ye doğum günü pastasını ikram eden Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, iyi ki doğdun Gençali, sevdiklerinle nice mutlu yıllara dileklerinde bulunarak doğum günü pastasını ikram etti.
Gazeteci Gençali, yağmur altında kendisine ikram edilen yaş günü pastasını görünce çok mutlu olduğunu ifade ederek, böylesi zor bir günde koronavirüs tehdidi altında görevimizi yaparken doğum günümü unutmayan arkadaşlarıma başkanıma çok çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar beni çok mutlu ettiler. Hele de bugünün önemine binaen 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı olması hasebiyle de işimizin başında emek sarfederken kutlanması bana ayrı bir mutluluk verdi. Sayın Cemiyet Başkanımız Yusuf Ziya Çakır nezdinde tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.   
beyazgaste.com
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum