TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nun, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesaj.

TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nun, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesaj.
29 Ağustos 2014 - 17:42
30 AĞUSTOS BAĞIMSIZLIK AŞKIDIR

TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nun, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesaj.

Murzioğlu, “Bu zafer, milletimizin bağımsızlığa olan aşkının ve hiçbir zaman boyunduruk altında yaşamaya tahammül edemeyeceğinin açık göstergesidir” dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir kez daha gururla kutlamanın onurunu yaşadıklarını belirten Başkan Murzioğlu, “26 Ağustos 1922’de başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında, zaferle sonuçlanan 30 Ağustos Zaferi, aziz milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir destandır. Bu zafer, milletimizin bağımsızlığa olan aşkının ve hiçbir zaman boyunduruk altında yaşamaya tahammül edemeyeceğinin açık göstergesidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’yle, milletimizin egemenliğinin, kayıtsız, şartsız bağımsızlığının ve ebedi varlığının anıtı dikilmiştir” dedi.

30 Ağustos zaferinin, ilelebet bağımsız yaşanacağının tarihe verilmiş bir söz olduğunu belirten Başkan Murzioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bu millet, asla zalimlere, işgalcilere boyun eğmeyecek, gurur dolu geçmişinde olduğu gibi ilelebet bağımsız ve bir arada yaşayacaktır. Milletimizin, vatanına sahip çıkmaktaki kararlılığı ve medeniyet yarışındaki azmi hiçbir zaman kaybolmayacaktır. Bizler de bu güvenle, ülkemizi ekonomik bakımdan daha ileri seviyelere taşımak, her alandaki standartlarımızı yükselterek daha iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Sahip olduğumuz değerler ve Cumhuriyet tarihi boyunca elde ettiğimiz muazzam kazanımlar, Türkiye’nin yolunun açık, yarınlarının parlak olduğunun en güzel göstergeleridir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın ve camiamın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum