TÜFAD BASINLA BULUŞTU

Türkiye futbol antrenörleri derneği Samsun şube başkanı Hakkı Bayrak ve yönetimi basınla yemekte buluştu

TÜFAD BASINLA BULUŞTU
25 Nisan 2015 - 13:14
Türkiye futbol antrenörleri derneği Samsun şube başkanı Hakkı Bayrak ve yönetimi basınla yemekte buluştu. Bayrak, basına TÜFAD’ın gelişimi hakkında içten ve samimi açıklamalarda bulundu.

[gallery ids="26150"]

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK
Yemeğe Samsun basınının ve televizyonların temsilcileri ile bazı köşe yazarları katıldı. TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak yeni binalarında mutlu olduklarını belirterek, ‘Genel Merkezimiz 54 şube içinde bizim çalışmalarımızı birinci seçerek örnek gösterdi. TÜFAD büyük bir gelişme gösterdi. Bizi yalnız bırakmayan ve bizi her zaman destekleyen Samsun’umuzun değerli basın temsilcilerine teşekkür ediyorum. TÜFAD’ın bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm kuruculara ve başkanlarımıza da ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. TÜFAD’ın Samsun futboluna hizmetlerinin devam edeceğini’ açıkladı.

[gallery ids="26151,26152,26153"]

KARADENİZ SORUMLULUĞU BİZE VERİLDİ
Başkan Hakkı Bayrak, Türk futbolunda Milli takımlarda yeniden yapılandırma olduğunu ve bu yapılandırmada Samsun TÜFAD’a büyük bir sorumluluk verildiğini belirtti. 81 ilde 8 bölgeli bir yapı oluşturuldu. Bu yapılanmanın başına da Tamer Güney getirildi. Bayrak, ‘Türkiye 8 bölgeye ayrıldı. Bu bölgelerden bir tanesi de Karadeniz Bölgesi (Samsun, Ordu, Trabzon, Giresun, Rize, Artvin, Amasya ve Tokat) olarak belirlendi. Karedeniz Bölgesinin yetkili ve sorumlusu olarak da Samsun TÜFAD başkanı olarak bizi görevlendirdiler’ diye konuştu.

Şokhaber.net



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum