Tülin Gültepe Kadın Kolları İlçe Başkanı

BİR ELİNDE KALEM BİR ELİNDE BİLGİSAYAR OLAN KADIN NESLİ YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ AK Parti Gürgentepe ve Ulubey İlçesi kadın kollarının 4

Tülin Gültepe Kadın Kolları İlçe Başkanı
11 Ocak 2015 - 22:56
BİR ELİNDE KALEM BİR ELİNDE BİLGİSAYAR OLAN KADIN NESLİ YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

AK Parti Gürgentepe ve Ulubey İlçesi kadın kollarının 4.olağan kongrelerinde konuşan AK PARTİ Kadın Kolları İl Başkanı Av. Rabia Gözpınar, son dönemde ülkemizde ve bölgemizde yaşanan terör olaylarına değinerek, ne yazık ki, bazı eylemlerde kadınlarımız canlı bomba oluyor, bazı eylemlerde ön saflarda İslam adına savaşıyorlar kökü dışarıya bağlı olan bu örgütlerin kadınlarımızı kullanması ne kadar acıdır. Aslında hem Yüce Dinimiz İslam’a zarar veriyorlar hem de kendilerini feda ediyorlar bu kabul edilebilir bir durum değildir diyerek, AK Parti’nin kadın politikasının ana temasının bir elinde kalem, diğer elinde bilgisayar olan, iş, kamu ve siyasetin ardına saklanmadan her yerinde olan bilgisi kültürü ve eğitimi ile aynı zamanda evinde çocuklarına iyi bir anne olan kadınlar yetiştirmek en büyük çabamızdır dedi.

ÖNCE GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ, GÖNÜLLER FETİH EDİLMEDEN HİÇBİR SONUÇ ALINMAZ

Başkan Gözpınar, 2015 seçimlerinin önemine yeniden vurgu yaparak Demokratik ve güçlü yeni Türkiye için bu çok önemli bir seçimdir. Zaten bu seçimlerden sonra 4 yıl boyunca Türkiye’nin önünde hiçbir seçim olmayacaktır. 2019 yılına kadarki süreç gelişmenin, büyümenin ve 2023 hedeflerinin gerçekleştirileceği önemli bir dönem olarak tarihe geçecektir. O nedenle özellikle biz hanımlara ve tüm teşkilat mensuplarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Bu süreci, teşkilatlarımızın çalışmaları ile canlı
tutacağız. Her zaman olduğu gibi bu dönemde de sadece evlere değil gönüllere de girmenin gayreti içerisinde olacağız. Gönüller fethetmeden, çalışmadan, koşmadan hiçbir sonuç alınmaz ve seçim kazanılmaz dedi.

AK PARTİ KADIN KOLLARI ULUBEY BAŞKANLIĞINA TÜLİN GÜLTEPE SEÇİLDİ

Bugün Parti İlçe Binasında saat 14.00’da yapılan Ulubey Kadın Kolları 4.Olağan Kongresinde kongre divan başkanlığını İl Kadın Kolları seçim işleri Başkanı Tülay Başeli yaptı.

Kongreye Ulubey İlçe Başkanı Mustafa Poyraz, Belediye Başkanı İsa Türkcan, Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Yılmaz ve kadın kolları delegeleri katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Tülin Gültepe güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanlığına seçildi.

ULUBEY BELEDİYE BAŞKANI İSA TÜRKCAN, BÜYÜKŞEHİR BİR NİMET BİR HİZMET.

Ulubey Kadın Kolları İlçe Kongresinde Konuşan Belediye Başkanı İsa Türkcan, Rabbime hamd olsun bu sefer rahmet ve bereketini bol gönderdi, Ulubey’imizin bazı mahallerinde 1 metre bazı mahallelerinde 1,5 metre kar yağdı, ama Büyükşehirle birlikte kapanan yollarımızı süratle açtık, şuana kadar hiç bir mahallemizin açılacak yolu kalmadı, önceden olsaydı 1 hafta bazen 10 gün mahallelerimize ulaşamazdık, işte Büyükşehir'in nimeti ve hizmeti, buradan bize her konuda yardımlarını esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Enver Yılmaz'a Ulubeyli hemşehrileri adına sonsuz teşekkür etmek istiyorum dedi.

AK PARTİ GÜRGENTEPE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA NESRİN BATTAL SEÇİLDİ

Bugün Parti İlçe Binasında saat:10.00’da yapılan Gürgentepe Kadın Kolları 4.Olağan Kongresinde kongre divan başkanlığını İl Kadın Kolları seçim işleri Başkanı Tülay Başeli yaptı.

Kongreye Gürgentepe İlçe Başkanı Remzi Şahin, Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya ve kadın kolları delegeleri katıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Nesrin Battal güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanlığına seçildi.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum