Tüm Samsunluları Bekliyoruz!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan’ın katılacağı programa tüm Samsunluları davet etti.

Tüm Samsunluları Bekliyoruz!
21 Eylül 2024 - 18:46
Salih Şen, Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan’ın katılımlarıyla 22 Eylül 2024 Pazar günü saat 13:00’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon Şehit Ömer Halisdemir Katında gerçekleştirilecek toplantıya Samsun halkını davet etti.
Saadet Partisi İçin Dönüm Noktası
Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan’ın, Samsun halkına hitap edeceğini söyleyen Şen, tüm Samsunluları programa beklediklerini belirtti. Şen, ‘‘Genel Başkan Vekilimiz Mahmut Arıkan’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz toplantıya tüm Samsunluları bekliyoruz. Toplantımızın temasını ‘‘Azim ve Gayretle Yeniden Büyük Türkiye’’ olarak belirledik. Millî Görüşçüler olarak bizim değişmeyen hedeflerimiz var. Bu hedefler; Yaşanabilir Bir Türkiye’yi, Yeniden Büyük Türkiye’yi ve Yeni Bir Dünya’yı kurmaktır. Bu amaç ve gaye ile Yaşanabilir Bir Samsun’u da inşa etme çabasını gösteriyoruz. Saadet Partisi olarak yeni bir dönemin, yeni bir başlangıcın arifesindeyiz. Tüm bu hedeflerimizi Samsun halkı ile paylaşacağız. Bu dönüm noktasında Samsun, kurtuluş meşalesinin yandığı şehir olmanın gereğini yerine getirecektir.’’ dedi.
Mahmut Arıkan Kimdir?
1977 yılında Kayseri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri'de tamamladı. 1999 yılında Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden mezun oldu.
Üniversite yıllarında Milli Gençlik Vakfı Okul Başkanlığı, Saadet Partisi'nin kuruluşundan itibaren gençlik kolları başkanlığı, ilçe başkanlığı ve il başkanlığı görevlerinde bulundu.
MÜSİAD, ASKON, İMO, Cansuyu, AGD başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda görev aldı.
Mahmut Arıkan, evli ve üç çocuk sahibidir.
Saadet Partisinin kuruluşundan itibaren gençlik kolları başkanlığı, ilçe başkanlığı ve il başkanlığı görevlerinde bulundu. 2019 yılında Saadet Partisi Genel İdare Kuruluna seçildi ve genel başkan yardımcılığı görevini üstlendi.
14 Mayıs 2023 seçimlerinde Saadet Partisi'nden 28. Dönem Kayseri Milletvekili seçilmiştir.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum