TÜM ŞEHİTLER İÇİN DUA EDEREK İŞE BAŞLADILAR

Çarşamba DSİ personeli Aferin ve İdlip de şehit olan Tır Şoförü Mahmut Pakyürek ile Dozer Operatörü Yasin Tanboğa'nın yanı sıra ve tüm şehitlerimiz için hizmet binasinin önünde  dua  ederek işe başlad

TÜM ŞEHİTLER İÇİN DUA EDEREK İŞE BAŞLADILAR
12 Şubat 2018 - 19:37
Çarşamba DSİ personeli Aferin ve İdlip de şehit olan Tır Şoförü Mahmut Pakyürek ile Dozer Operatörü Yasin Tanboğa'nın yanı sıra ve tüm şehitlerimiz için hizmet binasinin önünde  dua  ederek işe başladılar.
DSİ Adana Bölgesi personeli olan Tır Şoförü Mahmut Pakyürek de yaralanmış olup, hastanende tedavi görürken şehit olmuştu ve ayrıca  Afrin İdlip de Şehit olan Dozer Operatörü Yasin Tanboğa için  mesai arkadaşları tarafından  Çarşamba DSİ hizmet binasinin önünde toplanarak saygı duruşunda bulundular ve adından tüm şehitlerimizin için dua ettiler.
ŞEHİT OLAN ARKADAŞLARIMIZI DUALARLA YÂD ETTİK
Türk Enerji Sen Üst Kurul Delegesi ve ayrıca 4’üncü Dönem Türk Enerji Sen Genel Merkez Yöneticisi İbrahim Örs, ”Çalıştıkları Adana Bölgesinden Afrine göreve giden DSİ çalışanlarından Yasin Tanboğa olay yerinde Mahmut  Pakyürek Dilip de Hastanesinde tedavi esnasında şehit olmuştur. Bu maksatla Çarşamba DSİ çalışanları bir araya gelerek şehit olan arkadaşlarımızı dualarla yâd ettik. İşçi ve Memur her türlü zor şartlarda birlikte omuz omuz  çalışmaktayız. Çalıştıkları bölge müdürlüğünden Afrine göreve giden ve orada şehit olan iki arkadaşımız vazife şuuru ile görevlerini ifa ederken şehit olmuşlardır. Bizde bu arkadaşlarımıza asli görevimizi ifade etmek maksadı ile birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla onları yad etmek istedik. Ruhları şad olsun” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum