TÜRFAD'DAN CUMHURİYET' E ÖVGÜ

Türkiye Futbol Adamları (TÜRFAD) Samsun Şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Hasköy Cumhuriyet İlkokulunda mini futbol turnuvası düzenledi

TÜRFAD'DAN CUMHURİYET' E ÖVGÜ
30 Ekim 2017 - 07:12
Türkiye Futbol Adamları (TÜRFAD) Samsun Şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Hasköy Cumhuriyet İlkokulunda mini futbol turnuvası düzenledi.
BİR ARAYA GETİREN ETKİNLİK
Hasköy Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde yapılan gösteri maçında öğrenciler kıyasıya mücadele etti. Futbol turnuvasında okul öğretmenleri Selami Aydoğdu, Birsel Koca, Özlem Yıldız Anakök, Deniz Gündüz,  Saime Koyun, öğrenciler ve TÜRFAD yöneticileri bir araya geldi.  Türkiye  Futbol Adamları Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu ve As Başkan Ali Gürler Sosyal projelere önem veren Hasköy Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ümmet Öngör’ ü tebrik etti.
ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİK
Cumhuriyet Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümüyle ilgili açıklama yapan TÜRFAD Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu “Bugün Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 94’üncü yıl dönümü dolayısıyla bayram kutlamaları etkinliklerinde bir aradayız.  Ama TÜRFAD ile Cumhuriyet İlkokulumuz bir turnuvayla kutlanıyor. Bu gün Cumhuriyet İlkokulu öğrencileriyle bir arada olmak bizim için önemli ve güzel bir şey. Tebrik ediyorum saygı değer Müdürümüzü, semt takımlarıyla koordineli çalışması kulüplerin bir parçası olması güzel. Sevgili öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum” dedi.
BİZİM İÇİN GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU
Bu yılın geçen yıllara gören daha anlamlı olduğunu belirten Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ümmet Öngör, “ Futbol aynı zamanda bir sosyal aktivite ve eğitimdir. Bir sağlık aktivitesidir. TÜRFAD’ın futbola olan ilgisini ve kulüplerin üzerinde olan farkında lığını biliyoruz. 1923’de kurduğumuz Cumhuriyetimizi, korumanın haklı gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum