TÜRFAD'IN ÖDÜLTÖRENİ İSTANBUL'DA YAPILDI

Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği  “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” ödül töreni İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel de gerçekleştirildi

TÜRFAD'IN ÖDÜLTÖRENİ İSTANBUL'DA YAPILDI
20 Mart 2016 - 21:24
Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği  “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” ödül töreni İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel de gerçekleştirildi.
TÖRENE BÜYÜK KATILIM OLDU
CVK Park Bosphorus Hotel deki “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” 2016 yılı ödül töreni ve yemeğine (A) Milli eski futbolcularından Ender Gonca, Sedat Özen, Spor spikeri Halit Kıvanç, MHK eski başkanı Hilmi Ok, Eskişehir Odun Pazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, TFF eski başkanı Kemal Ulusu, Dijitürk Yorumcusu Şansal Büyüka ve çok sayıda davetlilerin yanı sıra Geceye ayrıca Samsun şubesinin davet ettiği onur konukları ise Samsunspor’un eski başkanı ve ayrıca SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, Guru Sigorta Müdürü Şule Savukçam, Haber Türk Gazetesi eski Köşe yazarı Ferudun Niğdelioğlu, CBYT İş Geliştirme Müdürü Şule Akarsa, TÜRFAD Samsun Şube Yönetim Kurulu üyesi Rasim Asan, Serkan Yeşilyurt, İşadamı Emircan Eliboyalı yanı sırada çok sayıda davetliler katıldı.

[gallery ids="46834,46833,46835"]
FUTBOLUN GELİŞTİRİLMESİ OLMALIDIR
Tören de açılış konuşmasını yapan Türkiye Futbol Adamları Derneği TÜRFAD Genel Başkanı Aydın Begiter, Türkiye'de futbolun gelişmesini amaçladıklarını vurgulayarak, ahde vefa kapsamında bu spora hizmet edenleri yaşarken de anmak gerektiğini dile getirdi. Plaket töreninin ardından konuşan Samsunspor eski Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hakkı Tomaç, “Her zaman önemsediğimiz ve üstüne basa basa vurguladığımız hususlardan birisi geçmişin korunması ve futbolun geliştirilmesi olmalıdır. Hizmetler, düşünceler, duygular paylaştıkça çoğalır ve sinerji sağlar TÜRFAD bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kırmızı- beyazlı-siyahlı camiaya emek vermiş tüm Samsunluların alın teri olduğunu düşünerek almanın gururunu yaşıyorum“ dedi.
ÖDÜLLERİ TÖRENLE VERİLDİ
Türkiye Futbol Adamları Derneği tarafından ödüle laik olanlara FIFA kokartlı eski hakem Selçuk Dereli, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği TFFHGD eski Genel Başkanı ve Türkiye Futbol Adamları Derneği TÜRFAD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kolsuz, Türkiye Spor Yazarları Derneği ( TSYD ) Genel Başkanı Oğuz Tongsir, Teknik Direktörler Aykut Kocaman, Rıza Çalımbay, Ersun Yanal,  yorumcu Gürcan Bilgiç, eski milli futbolcular Ender Gonca, Ali Osman Renklibay Sedat Özen ve Süreyya Özkefe, Golf Federasyon Başkanı Ahmet Ağaoğlu’a taktım etti.
FIFA kokartlı eski hakem Kuddusi  Müftüoğlu  Merkez Hakem Kurulu eski Başkanı  Hilmi Ok'a taktım etti FIFA kokartlı eski hakem Merkez Hakem Kurulu Eski(MHK) Başkanı Ertuğrul Dilek, Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu TFF Başkanı Abdurrahman Arıcı'n elinden aldı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski Yöneticisi ve Soma Spor Kulübü Yönetim Kurlu Başkanı Sinan Vardar'da Kasımpaşa A.Ş. Futbol Takımı Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a verirken, Eskişehir Odun pazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’ Türkiye Futbol Adamları Derneği TÜRFAD Genel Genel Başkanı Aydın Begiter'e verdi. Samsunspor'un eski Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hakkı Tomaç, “Spor Kulüp Yöneticileri” kategorisinde ödüle layık görülürken Ödülünü Türkiye Futbol Adamları Derneği TÜRFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Kullukçu’ un elinden aldı.
MUSTAFA KEMAL ULUSU’DAN  İMZA TÖRENİ
Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Mustafa Kemal Ulusu yeni kitabı ”Atatürk’ün Yanı Başında” nın imza törenini gerçekleştirdi.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum