TURGUT TÜFENK'TEN,"ÇÖPTEN ÇIKAN SESLER" PROJESİ

Samsun Tekkeköy ilçesi, Turgut Tüfenk İlkokulu 3’üncü Sınıf öğrencilerinin “Çöpten Gelen Sesler” projesi kapsamında aileleri ile birlikte yaptıkları ilginç müzik aletlerinin yer aldığı serginin açılış

TURGUT TÜFENK'TEN,"ÇÖPTEN ÇIKAN SESLER" PROJESİ
28 Ocak 2019 - 11:21
Samsun Tekkeköy ilçesi, Turgut Tüfenk İlkokulu 3’üncü Sınıf öğrencilerinin “Çöpten Gelen Sesler” projesi kapsamında aileleri ile birlikte yaptıkları ilginç müzik aletlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.
Turgut Tüfenk İlkokulu  3’ücüncü Sınıf öğrencilerinin “Çöpten Gelen Sesler” projesi kapsamında Farkındalık oluşturmak amacıyla atık malzemelerden yaptıkları eserleri sergileyen minikler, farklı projeleriyle takdir topladılar.
GÜZEL BİR OLUŞUMA İMZA ATILAR
Serginin açılış kurdelesini kesen Tekkeköy ilçe Milli Eğittim Müdürü Ahmet Yalçınkaya, “Çöpten Gelen Sesler Projesi” ile ilkokul çağındaki öğrencilerin atık malzemeleri kullanarak gözlem, sorgulama, araştırma, tasarım için gerekli zihinsel süreçleri açığa çıkarma ve aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmeleri hedeflendi. Bu güzel sergini hazırlamasında ve emeği geçenle teşekkür ediyorum” dedi.
Serginin açılışına Tekkeköy ilçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Emin Küçük, Doğan Biçicioğlu’un yanı sıra Okul Müdürleri Öğretmenler ve veliler katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum