TÜRK JUDOSU' NA TOHM' UN ETKİSİ

Samsun TOHM ve Judo Ümit Milli Takımımız; Almanya’ dan sonra, Romanya’ da yapılan Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda da takım halinde, 30 ülkeyi geride bırakarak birinci oldu

TÜRK JUDOSU' NA TOHM' UN ETKİSİ
10 Mayıs 2018 - 20:18
Samsun TOHM ve Judo Ümit Milli Takımımız; Almanya’ dan sonra, Romanya’ da yapılan Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda da takım halinde, 30 ülkeyi geride bırakarak birinci oldu.
BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATIYORLAR
Samsun TOHM ve Milli Takım entegrasyonuyla birlikte yapılan çalışmalar, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nda meyvelerini vermeye başladı. Her sıklette madalya ve şampiyonluklar elde eden sporcularımız büyük başarılara imza atıyorlar. Bunlardan biri, geçen günlerde, 5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde, Romanya’ da yapılan ve 31 ülkeden, 546 sporcunun katıldığı Ümitler Avrupa Şampiyonası oldu. Şampiyonada Ümit Milli Erkek takımımız 7 madalya ile bizleri bir kez daha gururlandırdı.
OLİMPİK SEVİYEYE ULAŞILDI
Milli Takım ve TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu, "OHM’lar seviyesinde antrenörlerimiz Furkan Othan, Erkut Şahin, Erdal Doğan ve Dilgam Aliyev ile birlikte çalışmalarının neticesinde; gerek Türk Sporunda, gerekse judoda eksikliklerin bertaraf edilerek, olimpik seviyeye ulaşıldı. Judo dışındaki diğer branşlarda da TOHM’lardan güzel sonuçlar elde edilmeye başladık. Buradan dönüş olmadığını biliyoruz. Başka bir çıkar yol olmadığını bildirerek, TOHM’ a hep beraber sahip çıkacağız" dedi.
SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, "Romanya’dan madalya ile dönen judocularımızdan  Ejder Toktay (55 kg.), Ö. Kemal Aydın (90kg.) birinci olurken Salih Yıldız (60 kg.), F. Enes Acet (60 kg.) ikinci oldular. Ayrıca Muhammet Bektaş (50 kg.), A. Burak Çuhadar (81 kg.), Umalt Demirel (66 kg.) üçüncü olmayı başardılar İl Müdürlüğü olarak judocularımızı kutlar, başarılarının artarak devamını dileriz diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum