TÜRK JUDOSU TOHM İLE BİRLİKTE 2024'E YÜRÜYOR

Almanya’nın Berlin şehrinde 7-8 Nisan 2018  tarihlerinde, yapılan, Avrupa’ nın bir numaralı ve Dünya’ da en önemli ümitler turnuvası olarak nitelendirilen Cadet  European Cup’ a katılan ümit millileri

TÜRK JUDOSU TOHM İLE BİRLİKTE 2024'E YÜRÜYOR
09 Nisan 2018 - 19:07
Almanya’nın Berlin şehrinde 7-8 Nisan 2018  tarihlerinde, yapılan, Avrupa’ nın bir numaralı ve Dünya’ da en önemli ümitler turnuvası olarak nitelendirilen Cadet  European Cup’ a katılan ümit millilerimiz; 37 ülkeyi geride bırakarak genel madalya sıralamasında da birinci olup, erkeklerde 4 altın, 2 bronz madalya ve bir de beşincilik elde ederek tarihi bir başarıya imza attılar.
GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR
Ümit milli takım ve Samsun TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu, “Öncelikle böyle bir başarıya erişilmesinde büyük emekleri olan antrenörlerimizden Furkan Othan, Erkut Şahin, Erdal Doğan ve Dilgam Aliyev’ e çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin şu günlerde yaşadığı beka mücadelesi hassasiyeti nedeni ile millilerimizin Almanya’ da, böylesine tarihi bir başarıyı yakalayarak istiklal marşımızı 4 kez dinletip, şanlı bayrağımızı gönlere çektirmeleri, bize son yıllarda duyduğumuz en büyük mutlulukları yaşatmış ve göğsümüzü kabartmıştır. Çocuklarımızın her birini alınlarından öpüyor ve bu başarıyı, tüm kınalı kuzularımıza ve onları yetiştiren analarımıza armağan ediyoruz” diye konuştu.
HERKESİ KUTLUYORUM
Samsun TOHM Judocularımızın elde ettiği böyle bir başarıdan dolayı, Samsun Gençlik Hizmetleri ev Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, “Samsun TOHM; son yıllarda bizim ve Türk Judosu’ nun gururu olmuştur. Almanya’ da başarılı olan tüm sporcuları, teknik heyeti ve diğer destek çalışanlarını kutluyor, olimpiyata giden yolda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. Turnuvada dereceye giren Emirhan Karahan, Soner Kumtaş, Salih Yıldız, Ahmet Burak Çuhadar ile Ömer Kemal Aydın birinci olurken, Muhammet Ali Demirel ve Fatih Enes Acet üçüncü oldu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum