TÜRK KIZILAY'I DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR

Ramazan ayında yardımlaşmanın artması konusunda açıklama yapan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Şeninde sofrada bir lokman bulunsun” dedi

TÜRK KIZILAY'I DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR
29 Mayıs 2018 - 01:58
Ramazan ayında yardımlaşmanın artması konusunda açıklama yapan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Şeninde sofrada bir lokman bulunsun” dedi.
Yardımlaşma ve dayanışmanın hayırda yarışmanın derdi olanla dertlenmenin gönül birlikteliğinin dolayısıyla yaşandığı Ramazan Ayında Türk Kızılay’ının düzenlediği kampanyalarla binlerce ihtiyaç sahibinin sofrasını bereketlendirecektir. Bu maksatla Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı ihtiyaç sahipleri için Ramazan boyunca Ramazan kolisi, Zekât ve Fitre kampanyalarına destek bekliyor.
RAMAZANI BU HILALIN ALTINDA PAYLAŞALIM
"Ramazanı bu hilalin altında paylaşalım solağını ile Ramazan ayı boyunca yardımseverlerimiz ve ihtiyaç sahipleri için kolaylıklar sağlayan farklı bağış modelleri ile hayırseverlerin desteklerini bir kez daha talep ettiklerini dile getiren Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanı Hatice Örs, ”Gıda kolisi Kampanyamız ile Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine  ulaştırılmak üzere farklı içerik ve bedellerde hazırlanan gıda kolilerini yardımseverlerimiz satın alması ile bizde onlar adına bu gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Zekat ve fitre kampanyamız ile ekonomik durumu iyi olan hayır severlerimizin dini vecibelerini yerine getirmelerini sağlarken bağışlarının doğru adreslere ulaşmasına vesile oluyoruz” diye konuştu.
VERECEĞİNİZ DESTEĞİN ALTINDA DUA YATIYOR
Her zaman yardıma muhtaç olan ailelerin yanlarında olduklarının altını çizen Başkan Örs, ”Hayır, severlerim izinden gelen bağışların yüklendiği ve belirli ürün gruplarının marketlerden satın alınmasına olanak sağlayan Kızılay kartımızla ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatırken ve de onların onurlarını kırmaya özen gösteriyoruz Her dönemde mazlumların yanında olan Türk Kızılay’ının bu çalışmalarının hedefine ulaşabilmesi için hayırseverlerimizin  vereceği destek büyük önem taşıyor. Bir yerine çok olmanın güzelliğini her zamankinden daha fazla hatırladığımız bu ayda Türk Kızılaycının bir kez daha sahipleneceğinize inanıyor kampanyalarımıza katılımınızı bekliyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum