TÜRK KIZILAYI'NIN ÇAĞRISINA BÜYÜK ANADOLU HASTANESI'NDEN DESTEK

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri sağlık çalışanları Genel Müdür Güner Armutlu öncülüğünde 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 18

TÜRK KIZILAYI'NIN ÇAĞRISINA BÜYÜK ANADOLU HASTANESI'NDEN DESTEK
18 Ağustos 2017 - 09:31
Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri sağlık çalışanları Genel Müdür Güner Armutlu öncülüğünde 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 18. yıldönümünde hayatını kaybeden deprem şehitlerinin anısına kan bağışında bulundu.
Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım'ın, geçtiğimiz günlerde, azalan kan bağışları sonucu bölgede kan ve kan bileşenleri stoklarının kritik seviyelere düştüğünü ifade ederek yaptığı 'Kan bağışı' çağrısına Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nden destek geldi. Hastane Genel Müdür Güner Armutlu öncülüğünde sağlık çalışanları İstiklal Caddesi'nde bulunan Türk Kızılayı Kan Alma merkezinde kan bağışında bulundular.
UNUTMAMAK GEREKIR KI KAN ACIL DEĞIL, SÜREKLI IHTIYAÇTIR
Sosyal sorumluluk bilinciyle düzenli olarak kan bağışığında bulunduklarını belirten Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Güner Armutlu, "Şahsım ve hastane çalışanları Türk Kızılayı'na düzenli olarak kan bağışında bulunuyoruz. Fakat bu sefer hem Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım'ın kan bağışı çağrısına hem de 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 18. yıldönümünde hayatını kaybeden deprem şehitlerimizin anısına böyle anlamlı bir etkinlikte kan bağışında bulunduk. Unutmamak gerekir ki kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Yaptığımız bu bağışla, Türk Kızılayı'nın kan stoklarına bir nebze fayda sağlayacağını düşünüyorum. Bu düşünceler içinde duyarlı vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyorum" dedi.
KAN ALMA MERKEZIMIZDE KAN BAĞIŞINDA BULUNDULAR
Sıcakların artması kan bağışı faaliyetlerini büyük oranda etkilediğini ifade eden Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ise, "Azalan kan bağışları neticesinde kan ve kan bileşenleri stokları azalmıştır. Geçen sürede kan bağışlarındaki azalmanın devam etmesi neticesinde kan stokları kritik seviyelere düşmüştür. Geçtiğimiz hafta yaptığımız kan bağışı çağrısına Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri yine duyarlılık göstererek İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Kan Alma Merkezimizde kan bağışında bulundular. Genel Müdür Güner Armutlu ve hastane çalışanlarına bu anlamlı bağışları için teşekkür ediyor. Samsunlu hemşehrilerimizi kan bağışı yapmaları için çağrıda bulunuyorum" diye konuş tu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum