Türk Telekom Sınıfta Kaldı!

İstanbul’da yaşanan deprem nedeniyle Türk Telekom hatları çöktü

Türk Telekom Sınıfta Kaldı!
26 Eylül 2019 - 22:22
İstanbul’da yaşanan deprem nedeniyle Türk Telekom hatları çöktü. Sadece İstanbul’da değil tüm Türkiye’deki tüm Türk Telekom aboneleri mağdur oldu. Vatandaşlardan aldıkları paralarla bir kuruşluk alt yapı hizmetleri yapmayan GSM operatörleri için olmazsa olmaz sadece para. Para hırsı hizmetleri engelliyor.
Haber merkezlerimize gelen şikâyetlerde vatandaşlar; Bilgi teknolojileri Kurumu ne iş yapar. GSM firmalarını hiç denetliyorlar mı? İşte küçük bir deprem anında GSM firmaları iflas ediyor. Verdikleri sözleri ve de reklamlarda sundukları o şaşaalı hizmetleri hiç alamıyoruz. Devlet bu konuda denetimlerini artırmalı. GSM firmalarının birçoğunun işi gücü para. Aldıkları para karşılığında hiç hizmet vermiyorlar. İşte İstanbul’da yaşanan deprem nedeniyle tüm Türkiye’deki Türk Telekom aboneleri mağdur oldu. Kim verecek bunun hesabını diye şikâyetlerde bulundular.
Türk Telekom depremle ilgili açıklama yaptı
Kesintinin yoğunluktan kaynaklandığını belirten Türk Telekom, açıklamasında, "Sabit ses, genişbant ve fiber altyapımızda herhangi bir sorun bulunmuyor" ifadesine yer verdi.
Depremin ardından herkes yakınlarının durumunu öğrenmek için telefonlara sarıldı. Ancak bazı telefon hatlarının çökmesiyle panik anında iletişim problemi ortaya çıktı.
Türk Telekom, yaşanan sıkıntıyla ilgili saatler sonra sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaptı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum