Türkel; Yüreğimiz dağlandı, Artık yeter!

CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Van’ın Çaldıran ilçesinde şehit olan Samsun’un Ayvacık ilçesi doğumlu Uzman Çavuş Ferdullah Kaygusuz’un acı haberi ile baba evine ateş düştüğünü belirterek, “Dah

Türkel; Yüreğimiz dağlandı, Artık yeter!
25 Mayıs 2016 - 17:57
CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Van’ın Çaldıran ilçesinde şehit olan Samsun’un Ayvacık ilçesi doğumlu Uzman Çavuş Ferdullah Kaygusuz’un acı haberi ile baba evine ateş düştüğünü belirterek, “Daha ne kadar teröre kurban vereceğiz. Artık yeter. Her gün şehit haberleri ile güne uyanmak istemiyoruz” dedi.
Van’ın Çaldıran ilçesinde önceki gün yol kesen PKK’lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucunda şehit olan 6 askerden Samsun Ayvacık doğumlu Uzman Çavuş Ferdullah Kaygusuz’un acı haberi ile tüm kentin yasa büründüğünün belirten CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, “Her gün şehit haberleri ile güne uyanıyoruz. En kötüsü ile bu haberlerin artık sıradanlaşmış ve alıştırılmış olması. Artık yeter. Ya terörü bitirin ya da bitiremiyorsunuz o koltuklardan kalkın” dedi.
Temmuz 2015’ten itibaren tırmandırılan terör saldırıları ile Samsun ili genelinde şehit sayısının 8’e yükseldiğini belirten Türkel, “Hayatının baharında, daha 24 yaşında terör örgütünün hain tuzağı ile şehit düşen Uzman Çavuş Ferdullah Kaygusuz’un acısı yüreklerimizi dağladı. Samsun ili genelinde Temmuz 2015’ten itibaren 8 güvenlik görevlimizi şahadete uğurladık. Buna artık dur deme zamanı geldi de geçiyor. 14 yıldır tek başına iktidar olan AKP Hükümeti’nin yapması gereken tek çözüm, derhal istifa etmelidir” ifadelerinde bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum