Türkiye Cumhuriyeti, bin yıllık devlet tecrübesi ile geleceğini sağlam temeller üzerinde şekillendirmenin gurur ve onurunu yaşamaktadır

ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUZ… Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 76

Türkiye Cumhuriyeti, bin yıllık devlet tecrübesi ile geleceğini sağlam temeller üzerinde şekillendirmenin gurur ve onurunu yaşamaktadır
10 Kasım 2014 - 12:01
ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUZ…

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 76. Yıldönümünü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak,” Tüm hemşerilerimin ve Türk Milletinin tekrar Başı Sağolsun” dedi.

Türkiye’nin bugün hüzünlü günlerinden birini yaşadığını belirten Başkan Enver Yılmaz mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 76. Yıldönümünde şükran ve minnetle anıyorum. Tüm hemşerilerimin ve Türk Milletinin tekrar Başı Sağolsun.

Bir istikrar adası olan Türkiye Cumhuriyeti, bin yıllık devlet tecrübesi ile geleceğini sağlam temeller üzerinde şekillendirmenin gurur ve onurunu yaşamaktadır.

Kurtuluş savaşında, büyük zaferin mimarı olan ve sayısız kahramanlarla birlikte bu vatanı bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz dehası sayesinde, işgal altından kurtularak bugün hür ve bağımsız yaşadığımız Cumhuriyetimize kavuştuk. Millet olarak kendisine ne kadar şükran duysak azdır. Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için ne gerekiyorsa yapıyor ve bu cennet vatanı daha ileri ve daha gelişmiş bir ülke haline getirmek için canla başla çalışıyoruz.

‘O’nu, vefatının 76’üncü yıldönümünde, rahmet ve minnetle anıyoruz. Ulusumuzun Başı Sağolsun.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum