TÜRKİYE FİNALLERİ İÇİN MÜCEDELE EDECEK

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, "Atletizmi geliştirme projesi kapsamında yapılan Çorum bölge grup birinciliği yarışmasında 7 İlin katılımıyla gerçekleştirilen 1500 metre kü

TÜRKİYE FİNALLERİ İÇİN MÜCEDELE EDECEK
14 Mart 2016 - 21:45
Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, "Atletizmi geliştirme projesi kapsamında yapılan Çorum bölge grup birinciliği yarışmasında 7 İlin katılımıyla gerçekleştirilen 1500 metre küçük erkekler kategorisinde Alaçam Atatürk Ortaokulu büyük bir başarıya imza attılar" dedi.
ÖĞRENCİLERİMİZ DERECEYE GİRMEYİ BAŞARDİLAR

Çorum bölge grup birinciliği yarışmasında 1500 metre küçük erkekler kategorisinde Alaçam Atatürk Ortaokulu takım halinde ilçemizi temsil etmeyi başardıklarını vurgulayan Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, Alaçam Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden İhsan Çavuş Çorum bölge 1'ncısı ve Şahin Can Atay ‘da bölge 6'ncısı olarak dereceye girdiler. Dereceye giren sporcular 24 Nisan 2016 tarihinde Kastamonu’da yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmışlardır. Sporcularımıza çeşitli hediyeler verildik “diye konuştu.
MÜDÜR TEŞEKKÜR ETTİ VE BAŞARILAR DİLEDİ


[gallery ids="46384"]
Türkiye birinciliği yarışlarında dereceye giren yetenekli sporcular milli takım alt yapısını oluşturmak üzere izlemeye alınacağını belirten Müdür Şener, "Bizlere her konuda destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a, Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar’a, Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar’a, teşekkür ederiz ve ayrıca Alaçam Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar Çorlu ile  sporculara da başarılar diliyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum