TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONUNDAN SAMSUN HAKEMLERİNE GÖREV

Türkiye futbol Federasyonu ulusal ve bölgesel düzeyde toplamda 15 tane hakemimiz ve 5 gözlemcimize görev verdi

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONUNDAN SAMSUN HAKEMLERİNE GÖREV
23 Kasım 2018 - 22:46
Türkiye futbol Federasyonu ulusal ve bölgesel düzeyde toplamda 15 tane hakemimiz ve 5 gözlemcimize görev verdi.
GÖKHAN ÖZBULUT DÜDÜK ÇALACAK
TFF 2’inci Lig beyaz grupta Bodrum’da oynanacak olan Bodrum Büyükşehir Belediyespor  ile  Sakaryaspor müsabakasında Egemen Artun 4.hakem olarak görev alacak. Bu grupta oynanacak olan diğer müsabaka Ankarademirspor – Sancaktepe  Belediye spor maçında Bülent Uludoğan yardımcı hakem olarak bayrak sallayacak. TFF 3’üçüncü Lig 2’inci grupta oynanacak olan Ofspor – Kırşehir Belediyespor mücadelesinde Gökhan Özbulut düdük çalacak. Bu kritik müsabaka da Özbulut’un yardımcısı Ahmetcan  Akkoyun olurken 4’üncü  Hakem olarak Berkay yavuz görev alacak.
SEZGİN YILDIRIM GÖREV YAPACAK
Bölgesel amatör lig 3’üncü Grupta Kelkit Belediye Hürriyet spor – Tonya Doğanspor arasında oynanacak ve üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelede bölgesel hakemimi z Sezgin Yıldırım görev yapacak. Yardımcılıklarını Coşkun Yalçın ve Alper Yıldırım yaparken 4’ünüçü Hakem Faruk Küstül olacaktır. Sportoto Bölgesel Amatör Lig 3’üçüncü Grup’ta oynanacak olan Sarıkamış Gençlerbirliği Spor – Arhavi spor arasında oynanacak olan maçta Samsun bölgesi hakemlerinden Muhammed Durukan düdük çalacak. Durukan’ın yardımcıları Samet Kurt ve Emrullah Çördük çöp olurken maçın 4’üncü Hakemi Teksen Eker’dir.  PTT 1’inci Lig’de Denizlispor – Giresunspor mücadelesinde ilimizden Namık Karaman Gözlemci olarak görev alacaktır.
GÖZLEMCİ OLARAK GÖREV ALACAK
TFF 2’inci Lig Beyaz Grupta oynanacak olan Kastamonu 1966 – Manisa spor arasındaki mücadelenin gözlemcisi Yusuf Kemal Coşkun’dur. TFF 3’üçüncü Lig 2inci Grupta Çaykur Didi stadında gerçekleşecek olan Pazarspor – Esenler Erokspor mücadelesinde Samsun İl Hakem Kurul başkanı Faruk Sertakan gözlemci olarak görev alacak. Samsun bölgesel amatör lig takımlarımızı yakından ilgilendiren Kastamonu Özel İdare Hizmetleri – Safranbolu Belediyespor arasında oynanacak olan müsabakada Bilal Yazıcı Gözlemci olarak görev alacaktır. Spor Toto Bölgesel amatör lig 3’üncü Grupta Kendirli Belediyespor – Haçka Spor arasında oynanacak olan maçta Samsun’dan Tuncer Beldüz  gözlemci olarak görev alacaktır.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum