TÜRKİYE GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Erdoğan'la olmak bizim için onurdur Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 12

TÜRKİYE GÜCÜNE GÜÇ KATTI
12 Ağustos 2014 - 19:56
Erdoğan'la olmak bizim için onurdur

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la, çıktığı bu yolda birlikte olabilmek, AK davanın içerisinde yer almak bizim için gurur ve onurdur. Cumhurbaşkanımızın, yeni görevinde de Türkiye'nin yolunu açacağına inanıyoruz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesini değerlendiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Aziz milletimiz ilk defa kendi Cumhurbaşkanını seçerek önemli bir kazanım daha elde etmiştir. Bu kazanım ülkemizin demokrasi tarihindeki dönüm noktalarından birisidir. Sayın Cumhurbaşkanımızla, çıktığı bu yolda birlikte olabilmek, AK davanın içerisinde yer almak bizim için gurur ve onurdur. Son 12 yılda Türk ekonomisini istikrara kavuşturan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı görevinde de Türkiye'nin yolunu açacağına inanıyoruz" dedi.

TÜRKİYE GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Cumhurun terazisinin yine şaşmadığına işaret eden Genç, "Bugün devlet ve millet aynı istikamete bakıyor. Yarınlar bugünden daha güzel olacaktır. Özellikle 2023, 2053, 2071 yılı hedeflerinin bizler için daha yakın olduğunu hissediyoruz. Zira Türkiye bu seçimle gücüne güç katılmıştır. Milli irade bir kez daha kazanmıştır. Demokrasimiz kazanmıştır. Demokrasi bir kez daha kendini ifade etme imkânı bulmuş, öncü yeni Türkiye ile Kudüs, Gazze, Bağdat, Saraybosna, Halep, Şam ve Budapeşte de kazanmıştır. Demokrasimizle Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeyenler de kazanmıştır" diye konuştu.

'TÜRKİYE'NİN ÖZLEDİĞİ LİDER'

Erdoğan'ın, halkın arasından gelen, basamakları teker teker çıkan, halkın sorunlarını çok iyi bilen, vatandaşıyla teması yüksek olan bir lider olduğunu ifade eden Genç, "Erdoğan, Türkiye'nin özlediği liderdir. Halkımız, Milletin Adamı'nda kendisini buluyor, samimiyeti buluyor. Türk halk Başbakanımızın Filistin'deki dik duruşunu destekledi. Artık Türkiye'nin 2023 vizyonu yeniden ivme kazanacak, Şimdi daha güçlü bir şekilde mazlum ülkelerin koruyucusu haline gelecek olan Türkiye, daha güçlü bir şekilde Doğu Türkistan'ın, Filistin'in, Somali'nin, Myanmar'ın yanında olacak" şeklinde konuştu.

'AK DAVAYA HİZMETE DEVAM'

Yeni Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Türkiye'yi çok daha güzel, aydın bir geleceğin beklediğini de vurgulayan Genç, şunları söyledi: "Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la, çıktığı bu yolda birlikte olabilmek, AK davanın içerisinde yer almak bizim için gurur ve onurdur. Sayın Cumhurbaşkanımızın çıktığı bu yolda, her daim onunla birlikte AK davaya hizmet ettik ve çalışmalarımızın neticesini çok şükür elde ettik. Canik'imiz, sözünün eri insanlarımız, verdiği sözü tuttu ve yüzde 76 gibi yüksek bir oy oranıyla milletin adamının arkasında durdu."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum