TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İL SEÇMELERİ SONA ERDİ

Muay Thai Federasyonu 2016 yılı faaliyet bülteninde yer alan ve 01-03 Ocak 2016 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilen Muay Thai Türkiye Şampiyonası il seçmesi Mete Adanır Spor Salonunda yapıla

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İL SEÇMELERİ SONA ERDİ
05 Ocak 2016 - 15:54
Muay Thai Federasyonu 2016 yılı faaliyet bülteninde yer alan ve 01-03 Ocak 2016 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilen Muay Thai Türkiye Şampiyonası il seçmesi Mete Adanır Spor Salonunda yapılan müsabakaların ardından sona erdi.

[gallery ids="41690,41691,41692"]


TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILMAYA HAK KAZANDILAR

İlkadım Mete Adanır Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalar sonunda 1. ve 2. lik başarısı gösteren sporcular 28 Ocak – 07 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Muay Thai Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar. Muay Thai Türkiye Şampiyonası Samsun il seçmesi müsabakasına katılacak olan sporculara daha başarılı olabilmeleri, Muay Thai Sporu ile neler yapabileceği, kendilerine nasıl hedefler koymaları gerektiği hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeli Psikolog Ayşe Atlıköse tarafından sporculara seminer verildi.
YAPILAN ÖDÜL TÖRENİNİN ARDINDAN SONA ERDİ
Minik ve yıldızlar kategorisinde 80 sporcunun katıldığı ilk gün müsabakalarının sonrasında yapılan ikinci gün müsabakalarında genç ve büyüklerde toplam 90 sporcu ter döktü. Muay Thai il seçme müsabakaları, yapılan ödül töreninin ardından sona erdi. Samsun Muay Thai il temsilcisi Salih Sever müsabakaların sorunsuz bir şekilde sonlandığını belirterek “Bizleri burada ağırlayan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt başta olmak üzere müsabakaların organizesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum