Türkiye yeni bir geçiş...

BUNDAN İYİSİ ŞAM DA KAYISI! Türkiye yeni bir geçiş döneminde

Türkiye yeni bir geçiş...
19 Kasım 2015 - 19:12
BUNDAN İYİSİ ŞAM DA KAYISI!

Türkiye yeni bir geçiş döneminde. Vaadler yavaş yavaş yerine getiriliyor. Çalışmalar hızla sürdürülüyor hatta birçoğunun sonuna yaklaşılmakta.

Ak Parti hükümeti sert dalgaların ardından halkın büyük bir bölümünün güvenini kazandı. Aşama aşama halkın beklentilerine cevap verilmekte. Böylelikle halkın bu güveninin boşa çıkmadığının sinyalleri yavaş yavaş verilmekte hatta bazıları yürürlüğe giriyor.

En büyük güven gençlerimizden. Çünkü gelecek gençlerimizin artık gençler o yosunlaşmış tek kavramlı, yeniliğe kapalı, ilerleme safında olmayan katı fikirlere en güzel cevabını verdi. Yapılan her hizmet gençlerimizin olanaklarını daha fazla kolaylaştırmakta. Gençlerimize yapacak oldukları yeni projelerinde 50 bin Türk lirası hibe edilmesi, 100 TL faizsiz takdim edilmesi, ücretsiz internet, burs miktarlarının artırılması, pasaport harçlarından muaf tutulması gençlere yönelik ve birçok çalışmalar. Gençlerimize emanet ettiğiniz gelecek için uygun hayat güvencesi sağlamalısınız. Gelecek nesil hep yenilikçi yani boyalı sözlere kanmayan artık yenilikler kolaylıklar gelişim isteyen bir nesil. Artık bu nesil yosunlaşmış insanlara sadece kendi çerçevelerinden bakan, kimsenin söz sahibi olmadığı sadece kendi fikirlerini savunan engelci bir yapıyı artık istemedikleri açıkça 1 Kasımda gösterdiler. Bunun dışında kadınlarımıza, çiftçilerimize, memur ve emekliye yaşam şartlarında kolaylıklar tanınıyor.

DAHA NE OLSUN BUNDAN İYİSİ ŞAM DA KAYISI

Lakin bazılarına anlatamazsınız bu durumu. Birçoğu bahanelerle kendilerini savunur “YENLEN BEHLİVANNIN GÜREŞE DOYMADIĞI GİBİ” 7 Haziran seçimlerinde aldığı 80 milletvekillinin 1 Kasım genel seçimlerinde 40’a inmesinden sonra “YIKILMADIK AYAKTAYIZ” açıklamasında bulunması başarısızlığın nedenlerinden birisi olarak gösterilebilir. Yani demem o ki bu seçimin muhasebesini yapmadan yeni bahaneler üretmek. Bu millet başarısızlığın başarısız bir muhasebesini yapmaktan çok yeni başarılara imza atan sağlam güvenilir bir yönetim istediğini açıkça beyan etti.

Artık yeni reformlar yapılmak için yeni adımlar atılmaya yavaş yavaş başlandı. İfade özgürlüğünün genişletilmesi konusundaki çalışmalar gerçekten mutlu edici de bunu inşallah bazıları hakaret özgürlüğü karalama özgürlüğü olarak algılamaz! Ülkemizde halen ifade konusunda perdesiz insanlar var. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli son ifadeleri ile açıkça grubuna ben gidersem siz de benimle gidersiniz! Tabi ki bunu açıkça belirtmese de gözüken bu. Devlet Bahçeli o koltuğu sahiplendikten bu zamana kadar belirli bir başarı gösterip o koltuğun hakkını veremedi artık. Bir uçuruma doru ilerlemekte… Partide bazı şeyler değişmeli, durumun vahimliğini benimseyenler yavaş yavaş bağımsızlığını ilan etmekteler. Her gecen gün daha yeni daha başarılı projelerle karşılarına çıkan Ak Parti hükümeti Bazı kesimlerin nemalandığı o kötü yapıyı çökertmede büyük bir hız kazandı.

Vatandaşın huzur ve güvenini bozan, vatanın birliğini bütünlüğünü bozmak isteyen bu yapıların artık bu topraklarda barınamayacağının güvencesini açıkça gösterdi. Yapacaklarımızın sadece vaadlerle sınırlı olmayacağını birçok yönlü hizmetlerin hızla sürdürüldüğünün ifadeleri Sn. Başbakanımız Ahmed Davutoğlu bir röportajında açıkça ifade etti.

Dünyada G20 zirve toplantısı ile önemli bir prestij gösteren Türkiye büyük bir ilerleme kaydetti. Ülkemiz 40 yıldır terörle mücadele vermekte. Fransa’da yapılan eylem iyice tedirginlik yapmış çok sıkı güvenlik önlemleri, uçuşlar, toplandılar, konserler, maçlar, birçok faaliyetler iptal edildi. Bir zamanların Efsane şehri Paris artık polis kontrolünde. Haince bir eylemden sonra düşünülmeden verilen kararlarla Müslümanlar hain gösterilmekte. Ülkede François Hollande’nin bir sözü ''Fransız vatandaşı olsa bile kanun çıkarıp lüzum gördüklerimizi sınır dışı yapacağız. Bugün Avrupa’nın en adalet ve demokrasinin yaşandığı düşünülen Fransa’da suçlu ile masumu birbirinden ayırabilme suçlu ile masumu aynı kefeye koyma delillerle doğrulanmış bir suçun tüm ülkedeki Müslümanlara mal edilmesi kafalarda kuşkular doğuruyor. 40 yıldır teröristle Kürt’ü asla aynı kefeye koymadık aksine bunu sürekli savunduk. Bu konuda bile Avrupa’nın karşısında bir adım öndeyiz. Olay karşısında panikleyen Fransa peki bizim 40 yıldır ülkemizde çeşitli eylemlerle onca polis, asker, çocuk, kadın, vatandaş demeden birçok insanımızı öldürdü ve birçok eylemlerinde Türkiye’yi eleştirdiler ve her türlü desteğini verdiler.

Bugün panik içindeler… Mülteci konusunda da büyük bir başarı gösteren ülkemiz adeta dünyaya insanlık dersi verdi. Tüm takdirleri topladı, artık bahane bulunamaz. Çeşitli bahanelerle, çeşitli tezgâhlar kurmak isteyenler bugün yaptıklarının bedelini ödüyor. Ülkemiz birçok konuda başarılı adımlar atılıyor. Teknoloji, eğitim, sağlık, ulaşım ve askeri konularda başarılı adımlar atılmakta. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında alınan sağlıklı kararlarla Türkiye yeniden ve daha güçlü yarınlara koşar adım ilerlemekte.

Kesinlikle bu hizmetlerin engellenemez… Bu kararlarıyla toplumun bir kez daha arkasında olduğunu en güçlü desteğiyle belirtmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum