Türkiye'nin hedeflerinin önünü kesemeyecekler!

Yayımladığı bir mesajla Başkent Ankara ve Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yaşanan bombalı terör saldırılarını kınayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yapılan tüm bu hain saldırılar Türkiye’ni

Türkiye'nin hedeflerinin önünü kesemeyecekler!
18 Şubat 2016 - 18:49
Yayımladığı bir mesajla Başkent Ankara ve Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yaşanan bombalı terör saldırılarını kınayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yapılan tüm bu hain saldırılar Türkiye’nin ve bu ülkenin başındaki Sayın Cumhurbaşkanımızın hedeflerinin önünü kesmek içindir. Ancak amaçlarına ulaşamayacaklar” dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkent Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıda 28 şehit ve 61 kişinin yaralanmasına neden olan terör saldırısı ile 1'i astsubay, 6 askerin şehit olduğu Diyarbakır Lice Karayolu'nda askeri araca yönelik hain saldırıyı yayımladığı mesajla kınayarak, Türk milletine başsağlığı diledi.
AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR
Yaşanan bu elim olaylara neden olan terörü lanetlediğini belirten Genç, "Başkentimiz Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırı ile Diyarbakır Lice Karayolu'nda askeri aracın geçişi sırasında gerçekleşen ve 1'i astsubay, 6 askerimizin şehit olduğu hain terör saldırılarını şiddetle kınıyorum. Bu saldırıları yapanlar ve yaptıranlar, milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine ve geleceğimize kastetmiştir. Yapılan tüm bu hain saldırılar Türkiye’nin ve bu ülkenin başındaki Sayın Cumhurbaşkanımızın hedeflerinin önünü kesmek içindir. Ancak amaçlarına ulaşamayacaklar” dedi.
TERÖRLE MÜCADELEDE GERİ ADIM YOK
Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu ve bu saldırıların üstesinden geleceğini ifade eden Genç, "Ülkemizin huzur ve refah ortamına kavuşması için tüm gücüyle mücadele eden güvenlik güçlerimize yönelik bu elim terör saldırılarının üzüntüsünü yaşıyoruz. Ülkemizi, aziz milletimizi ve demokrasimizi hedef alan bu menfur saldırıları gerçekleştirenler ve azmettirenler en şiddetli şekilde cezalandırılacaktır. Devletimiz ve Hükümetimiz terör örgütlerine karşı verdiğimiz haklı mücadelede asla geri adım atmayacaktır" ifadelerini kullandı.
BU BİR KATLİAMDIR
Gerçekleşen terör eylemlerinin katliam olduğuna vurgu yapan Genç, mesajında şunları söyledi: "Bu bir katliamdır, bu eylemi yapanların dini milleti olmaz, terör her yerde terördür. Türkiye’nin, dolayısıyla 2023’ü hedefleyen Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu hedeflerin önünü kesmeye çalışanlar ve terörün yanında yer alanlar emellerine ulaşamayacaktır. Hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Aynı saldırıda yaralanan Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyorum."

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum