TÜRKİYE'YE MODEL OLACAK BİRLİKTELİK

AK Parti demokrasi partisidir Canik'te örnek uyum Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "AK Parti demokrasi partisidir, demokrasi ise zenginliktir

TÜRKİYE'YE MODEL OLACAK BİRLİKTELİK
12 Ekim 2014 - 19:24
AK Parti demokrasi partisidir

Canik'te örnek uyum

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "AK Parti demokrasi partisidir, demokrasi ise zenginliktir. Canik'te 11 yıla yakın zamandır belediyecilik ve teşkilatçılığı uyum içerisinde yürüttük. Başarımızdaki sırlardan birisi de teşkilatımızla birlikte yakaladığımız bu uyumdur" dedi.

Canik ilçesinde, AK Parti Canik İlçe Teşkilatında parti üyeleri delege seçimi için sandık başına gitti. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde yapılan ve AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’in de katıldığı seçimde Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile parti üyesi isimler yeni delege listesini belirlemek için oy kullandı. Başkan Genç, ilçelerde yapılan delege seçimlerinin AK Parti'nin demokrasiyi tabana yaymadaki güçlü iradesinin göstergesi olduğunu söyledi.

TÜRKİYE’YE MODEL OLACAK BİRLİKTELİK

Teşkilatçılığın önemine dikkat çeken Başkan Genç, "AK Parti ülkemizin karanlık bir döneminde milletimizin sinesinden milletimizin değeri olarak aydınlıklara ulaşmak için kurulmuştur. Delege seçimleri de parti içi demokrasinin temel taşıdır. Canik'te Yılmaz Hocaoğlu Başkanımızla birlikte 11 yıla yakın zamandır belediyecilik ve teşkilatçılığı uyum içerisinde yürüttük. Yılmaz Başkan ilçeyle uyumlu model bir teşkilatçılık örneği sergilemiştir. Başarımızdaki sırlardan birisi de teşkilatımızla birlikte yakaladığımız bu uyumdur" dedi.

'DEMOKRASİ ŞÖLENİ'

AK Parti'nin demokrasi partisi olduğuna da işaret eden Genç, "Demokrasi zenginliktir. Biliyoruz ki, halkların gelişmişliği demokrasi ile ölçülür. Bugün Canik'te bir demokrasi şöleni yaşanmıştır. Yapılan delege seçimleri ile birlikte ilçelerdeki partililerimizin önüne sandık konulmakta ve onların kullandığı oylarla delegeler belirlenmektedir. Türkiye'nin en güçlü kadrolarına sahip olan AK Parti'nin bu kimliğe yaraşır şekilde gerçekleştirmekte olduğu delege seçimleri ülke demokrasimiz açımızdan da son derece önemlidir. Siyaseti halk için halkla birlikte yapan Ak Parti'deki delege seçimlerinde partililerin önüne sandık konulması bu durumun bir başka göstergesidir" diye konuştu.

'HER KESİMİ KUCAKLIYORUZ'

Büyük bir sorumlulukla üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirten AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu da, şunları söyledi: "Delege seçimleri partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayış ile tüzüğümüzde ve yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak gerçekleştirilmiştir. Şu an en önemli gündemimiz, kongremizi en iyi şekilde yapmaktır. AK Parti'nin önümüzdeki hedefi; başlayan Beşinci Olağan Kongre Sürecimizle birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye'sine istikrarla, huzurla ve gelişmeyle ulaşmaktır. Yapacağımız kongrenin ilçemize, Samsun'a ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini diliyorum."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum