Türkiye'yi yasa boğan büyük patlama…

ANKARA’DAKİ BOMBA! Türkiye’yi yasa boğan büyük patlama… Son belirlemelerde 86 Vatandaşımızın hayatına sebebiyet vermiştir… Kan ile beslenen PKK görüyoruz ki çirkin yüzünü burada da gö

Türkiye'yi yasa boğan büyük patlama…
11 Ekim 2015 - 01:41
ANKARA’DAKİ BOMBA!

Türkiye’yi yasa boğan büyük patlama…

Son belirlemelerde 86 Vatandaşımızın hayatına sebebiyet vermiştir…

Kan ile beslenen PKK görüyoruz ki çirkin yüzünü burada da göstermiştir.

Bazı twitter hesaplarından anlaşıldığı gibi önceden planlanmış bir kumpas!

Hain emelleri ile çirkin oyunlarını, kanlı oyunlarını sürdüren PKK en sinsi ve en gizli yöntemlerle şiddetini sürdürmekte. Maalesef çok açı bir gerçek insanlar ölürken, henüz hiçbir şey belli değilken suçlu ilan etmek bana göre bir linç mantığı, fırsatçılıktan başka bir şey değil. Bu çeşit tutumlardan Uzak durulmalı.

Prof. Dr. Mahir Kaynak’ın şu sözü ''Bir olay olduğu zaman çok kısa mantıkla düşüneceksiniz kimin işine yarar? Kimin işine yaradığını bilirseniz kimin yaptığını aynı adreste bulabilirsiniz. ''Hemen birilerini suçlamak bütün ilkelere aykırıdır. Böyle düşünülmesi aslında tam da fırsatçıların politik tutumudur. Bu vahşeti tertipleyenlerin aslında asıl istekleri böyle olması. Bu artık parti ve taraf, sağ sol ilerici yahut gerici meselesi değil, bu bir insanlık meselesidir. Bu bir insanlık sorunu katliam ve bir cinayettir. Devlet olsun hükümet olsun tabii ki vatandaşının yaşama hakkını korumakla yükümlüdür. Bu açıdan sorumlu tutulabilir. Fakat peşinen katil ilan etmek yanlıştır. Bu büyük katliamı tertipleyenlerin emellerine çanak tutmaktır. Bu çirkin emellerin çirkin oyunun çaresizlerin çırpınışlarıdır. Bu olay orada bulunan vatandaşlara ve birlik ve beraberliğimize yapılmış çirkin bir saldırıdır. Patlama anı görüntülerinde "Bu meydan kanlı meydan" ve sonrası patlama bu olayın tezgâhının küçük bir delili olarak gösterilebilir.

Asker polis çocuk öldür, sonra çık savaş istemiyoruz de! Barış mitingi yap! Mitingde bomba patlat! Bunlar terörün alışkın olduğumuz yöntemleri. Daha hiçbir şey belli değilken o acının ortasında provokatif dilleri ile her zamanki gibi şov yapmaya çalışan Demirtaş ve diğer HDP yetkililerine ne demeli? İhaneti bir kişilik olarak belirlemiş bu odaklar suçlulukları ile suçlu arayışına girmeleri emellerinin en çirkin oyunudur. Yaptığı çirkin tezgahlarla ülkemizde bir kaos ortamı yaratma mücadelesidir.

Düzeni bozma, huzuru bozmaları yıllardır alışıla gelmiş tutum sürdürmeleri, en kanlı planlarıdır. Mekân ve canlı bomba hazır, medya hazır! Halaycılar hazır!  Pankartlar hazır! Sonrasında bomba patlat! Alışa gelmiş dilleri ile katil devlet!

Bu oyuna kim inanır… Tapi ki inananlarda hazır! Demirtaş’ın daha önceki açıklaması ''Bodrum Cizre’ye çok uzak değil, ateş her yeri yakar''  Bu açıklamasında Ankara’yı açık olarak belirtmese de bir işareti olduğunun açık delilidir.

Büyük bir oyun büyük bir tuzak... Kanlı eylemlerle kendilerini haklı gösterme politikası…

Her şeyden önce olaylar karşısında daha duyarlı ve her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğimizi korumalıyız…

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum