Turnuva Şampiyonlarına Samsunspor Forması

İlkadım Belediyesi ve Satranç Federasyonu tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen ‘Satranç Turnuvası’nda dereceye giren yarışmacılara İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz tarafından Samsunspor forması hediye edildi

Turnuva Şampiyonlarına Samsunspor Forması
02 Eylül 2024 - 19:47
Spora ve sporcuya önem veren İlkadım Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 30 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasında ‘Satranç Turnuvası’ düzenledi. Samsun’un yanı sıra, Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen yarışmacıların da mücadele verdiği turnuvada, tüm kategorilerden toplam 16 yarışmacı dereceye girdi. Dereceye giren 16 yarışmacıya kupalarının yanı sıra, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz tarafından Samsunspor forması hediye edildi.
Kıyasıya Mücadeleler
Turnuvaya katılan tüm yarışmacılara teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “1071 Malazgirt Zaferi ile Anadolu’da başlayan Türk hakimiyeti, Büyük Taarruz Zaferi ile kesinleşmiştir. 2071’e giden yolda, bizler ülkemizi daha müreffeh seviyelere getirebilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı İlkadım’da coşkuyla kutladık. İlkadım Belediyesi olarak Zafer Bayramı coşkusuna bizler de Satranç Turnuvası ile katkı sağladık. Türkiye’nin farklı şehirlerinden İlkadımımıza satranç turnuvası için gelen yarışmacılar, kıyasıya mücadele verdiler. Mücadelelerin ardından kendi kategorilerinde dereceye giren yarışmacılarımıza ödüllerini takdim ettik. Kazananlara Kupa ve madalyalarının yanı sıra da şehrimizin markası Samsunspor’umuzun formasını hediye ettik. Turnuvaya katılan tüm yarışmacılarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren yarışmacılarımızı da tebrik ediyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum