TURNUVANIN ŞAMPİYON UMUT CAMİİ

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Müftülüğü tarafından Çarşamba İlçemizdeki Cami ve yaz Kuran kurslarında okuyan öğrencilere yönelik "Önce Camiye Sonra Spora" sloganı

TURNUVANIN ŞAMPİYON UMUT CAMİİ
05 Ağustos 2016 - 20:27
3Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Müftülüğü tarafından Çarşamba İlçemizdeki Cami ve yaz Kuran kurslarında okuyan öğrencilere yönelik "Önce Camiye Sonra Spora" sloganı İle düzenlenen futbol turnuvası 12 takım, 160 sporcunun katılımı ile sona erdi.
KUPA MADALYA VE HEDİYELERİ VERİLDİ
Günün ilk maçı olan üçüncülük müsabakasında Hasbahçe Camii - Yeşilırmak Camii takımları karşılaştı. Müsabakanın normal süresi 0-0 21bitti. Penaltılar sonucunda Yeşilırmak Camii 5–4 kazanarak turnuvanın 3'ünsü oldu. Final müsabakasında Umut Camii rakibi Yukarı Kavacık Camii'ni 7-5 skorla yenerek turnuvanın şampiyonu olurken Yukarı Kavacık Camii ise turnuvayı 2'inci tamamladı. Müsabakalardan sonra dereceye giren takımlara kupa, madalyaları ve çeşitli hediyeler verildi. Ödül töreninde 3'üncü olan Yeşilırmak Cami'ne kupa madalya ve hediyelerini Çarşamba Gençlik Merkezi Müdürü Ramazan Katoğlu, turnuvayı  2'inci tamamlayan Yukarı Kavacık Camii takımına kupa madalya ve hediyelerini Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü İlkay Aydın verirken, 2016 yılı Camiler ve yaz Kuran kursları arası futbol şampiyonu olan Umut Camisine kupa madalya ve hediyelerini İlçe Müftüsü Osman Karagöz verdiler.
7- Boş kalıp haberBİRLİKTELİĞİMİZİ DAHA ÇOK SAĞLAMALIYIZ
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın ödül töreninde yaptığı konuşmada; "İlçemize bağlı camilerin yaz kuran kurslarındaki genç kardeşlerimizin sosyal aktivitelerini artırmak ve kurslardaki moral ve motivasyonlarını yükseltmek, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularını geliştirmek, Kuran Kurslarına ve spora olan ilginin arttırılması amacı ile ilçe müftülüğümüzle beraber böyle bir turnuva gerçekleştirdik. Ülke olarak zor dönemlerden geçtiğimiz şu günlerde geleceğimiz olan gençlerimize Dinimizi, kültürümüzü, devlet bilincini, millet şuurunu, bayrağa sadakati de doğru öğretmeliyiz. Bu tür organizasyonlarla birlikteliğimizi daha çok sağlamalıyız. Başta ilçe Müftülüğümüz olmak üzere turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza teşekkür eder, bizlerden hiç bir zaman maddi manevi desteklerini esirgemeden sunan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Güven Özyurt’a teşekkür ediyorum. Bu düşüncelerle son olarak Rio'da yarışacak Türk kafilemize başarılar diliyor, 15 Temmuz şehitlerimize ise Allah’tan Rahmet Gazilerimize ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum