TZOB ve TİGEM'DEN VALİ ŞAHİN'E ZİYARET

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Ş

TZOB ve TİGEM'DEN VALİ ŞAHİN'E ZİYARET
28 Eylül 2016 - 17:50
7-bos-kalip-haberTürkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Ş. Şemsi Bayraktar ile Tarım İşletmeleri (TİGEM) Genel Müdürü Mehmet TAŞAN ve beraberindekiler, Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.
Samsun Tarım Fuarı 2016'nın açılış töreni için ilimize gelen Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Ş. Şemsi Bayraktar ile Tarım İşletmeleri (TİGEM) Genel Müdürü Mehmet Taşan ve beraberindekiler, Valimiz Sayın İbrahim Şahin’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali İbrahim Şahin ise Samsun Tarım Fuarı 2016’nın açılış töreni için ilimize gelmelerinden ve ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.
1 2Ziyaretin sonunda, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Ş. Şemsi Bayraktar Vali İbrahim Şahin’e çini tabak takdim etti. Vali Şahin ise Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Ş. Şemsi Bayraktar’a Anıt Heykeli tablosu ve Tarım İşletmeleri (TİGEM) Genel Müdürü Mehmet Taşan’a ise Samsun Kız Olgunlaşma Enstitüsü tarafından yapılan ve üzerinde  kilim motifi bulunan bir tablo hediye etti.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum