ÜÇTE ÜÇ YAPARAK ÜÇ KUPA KAZANDILAR...

Bahçeşehir Okulları Lise Müdürü Ulaş Sağırkaya, ”Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi Çorum Kampüsü kuruluşunun ilk yılında genç erkekler Basketbol il birinciliği final maçında rakibimizi 68-57 yenerek şamp

ÜÇTE ÜÇ YAPARAK ÜÇ KUPA KAZANDILAR...
15 Aralık 2016 - 00:07
7-bos-kalip-haber 1Bahçeşehir Okulları Lise Müdürü Ulaş Sağırkaya, ”Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi Çorum Kampüsü kuruluşunun ilk yılında genç erkekler Basketbol il birinciliği final maçında rakibimizi 68-57 yenerek şampiyon olduk“ dedi.
ÜÇ KUPA ALARAK ÜÇTE ÜÇ YAPTIK
2016-2017 eğitim öğretim yılına hızlı bir şekilde giren ve her alanda adından söz ettiren Çorum Bahçeşehir Okulları sporda da başarılarına devam ediyor. Katıldığı bütün turnuvalarda üstün bir başarı sergileyen Bahçeşehir Basketbol takımı katıldığı üç turnuvadan da kupayla dönerek Çorum’u Basketbol bölge şampiyonluğunda temsil etmeye hak kazandı. Lise Müdürü Ulaş Sağırkaya,” Basketbol takımımız üç ay gibi kısa bir sürede üç kupa alarak üçte üç yaptı. Bütün rakiplerini farkla yenen okulumuz final maçında da İnönü lisesini 68-57 yenerek Çorum il birincisi oldu ve okulumuzu bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Kısa bir sürede bize bu başarıları kazandıran koçumuz Abdullah Emre Ekin, Ozan Öztürk ve öğrencilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum