Ülkemizin dirliğini birliğini kimse bozamaz

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar son günlerde ülkede meydana gelen terör olayları ve Çarşamba akşamı Ankara’da yaşanan bombalı terör saldırısının ardından bir kınama mesajı yayımladı

Ülkemizin dirliğini birliğini kimse bozamaz
18 Şubat 2016 - 18:43
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar son günlerde ülkede meydana gelen terör olayları ve Çarşamba akşamı Ankara’da yaşanan bombalı terör saldırısının ardından bir kınama mesajı yayımladı.
Ülkede son günlerde eli kanlı hain terör örgütü tarafından güvenlik güçlerinin şehit edilmesi ve ardından Çarşamba günü askeri servis araçlarına yapılan bombalı saldırının tüm ülkenin yüreğini yaktığını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ”tüm terör olaylarını ve teröre karışan iç ve diş kuvvetleri, kişileri lanetliyor ve esefle kınıyorum. Ankara'da askeri servis araçlarının geçişi sırasında eli kanlı terör örgütü tarafından patlatılan araç 28 kardeşimizin şehit olmasına, 61 vatandaşımızın da yaralanmasına sebep olmuştur.  Ankara'da meydana gelen, birlik ve beraberliğimize yönelik eli kanlı hainlerce gerçekleştirilen alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum. Ülkemizin dirliğini ve birliğini bozmak isteyen iç ve dış kuvvetler kötü emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Ülkemizin gelişmesi bir çok konuda ilerlemesini istemeyen iç ve dış kuvvetler hemen harekete geçerek ülkemizi derinden sarsan kanlı terör eylemleri gerçekleştiriyorlar. Birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu tür saldırılarla defalarca karşılaşmış olan milletimiz, dün olduğu gibi bugün de bunların üstesinden el birliği ile gelebilecek kudrettedir. Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzuruna kasteden bu ve bu gibi menfur saldırıları şiddetle kınıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum