Ülkü Ocakları Şehidine Sahip Çıktı...

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezinin, Türkiye genelinde eş zamanlı düzenleme çağrısı yaptığı “Şehide Saygı, Teröre Lanet”  yürüyüşü kapsamında Samsun Ülkü Ocaklarının çağrısı üzerine

Ülkü Ocakları Şehidine Sahip Çıktı...
09 Eylül 2015 - 23:03
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezinin, Türkiye genelinde eş zamanlı düzenleme çağrısı yaptığı “Şehide Saygı, Teröre Lanet”  yürüyüşü kapsamında Samsun Ülkü Ocaklarının çağrısı üzerine Toplanan Binlerce kişi Öğretmenevinden Atatürk Anıtına (Onur Anıtı) kadar yürüdü.

Samsun Ülkü Ocaklarının bu çağrısı, Vakıflar, Dernekler ve Sendikalar üzerinde geniş yankı buldu. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, Türk Eğitim Sen Türk Sağlık Sen, Türk Büro Sen, Türk Diyanet Sen, Türk Haber Sen Türk İmar Sen, Türk Ulaşım Sen, Türk Enerji sen Türk Kamu Sen ve Türk Kamu Çalışanları vakfı ve Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği yürüyüşe katılacaklarını bildirdiler.

Yoğun Sağanak yağışa rağmen Çiftlik caddesinde bulunan Öğretmenevi önünde saat 18.30’da çeşitli ilçelerden gelen Ülkü Ocakları üyesi on binlerce kişi toplandı. Elinde Türk Bayrakları ve Pankartlarla slogan atarak Çiftlik Caddesi üzerinden Lise Caddesine, Oradan da Gazi Caddesi üzerinden Onu Anıtına yürüyüşe geçtiler.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze yaptığı basın açıklamasında. “Saygıdeğer Samsun Halkı, Geçtiğimiz günlerde PKK tarafından dağlıca gerçekleştirilen kahpe saldırıda, genelkurmay başkanlığının açıklamasına göre 16 kahraman askerimiz, bu gün de Iğdır’da 14 polisimiz şehit olmuş ve onlarca askerimiz yaralanmıştır. Yaşanan bu olay milletimizi çok büyük bir üzüntüye sevk etmiş, Ciğerlerimizi sızlatmıştır.  PKK bir TV programında cumhurbaşkanında bizzat ifade ettiği gibi çözüm sürecinde silah stoklamıştır. Bu itiraf sürecin mimari olan kişi tarafından birinci ağızdan deklare edilmiştir. Bu süreçte ordunun elinden operasyon yetkisi alınmış PKK’nin alan hâkimiyeti kurması için tüm koşullar elverişli hale getirilmiştir. Bu rezil politika çözüm adı altında uygulanmış ve ne yazık ki bu gün ki sonuçları doğurmuştur.

Arlanmadan Sıkılmadan Türk Milletinin akıllı ile alay edilmektedir. Mehmetçiklerimizin canı üzerinden siyasi hesap yapmak insanı ve siyasi hiçbir ilke ile açıklanmaz. İnsan olan böylesi bir zilletin içinde olamaz. Milli güvenliğin sağlanması için demokrat açılım adı altıdaki açılım projesinden derhal vazgeçilerek, valilerle etkin bir terörle mücadele politikasının ortaya koyulması zaruridir. Türk Milleti, siyasi iktidardan boş sözler değil. Devlet olmanın gerekliliklerinin yerine getirilmesini beklemektedir. Terörü palazlandıran meşrulaştırmaya çalışan ve teröre sessiz kalanlarda en az teröristler kadar suçludur aşağılıktır.  Türk Milleti Teröre yayılmasına fırsat veren siyasileri, Terörü Meşrulaştırmaya çalışan yazarları terörü yardım ve yataklık eden yerli ve yabancı unsurları hafızasında tutacak ve hesapları görüleceği günü sabırsızlıkla bekleyecektir. Milli birlik ve bütünlüğümüze kasıt eden herkes ihanetin bedelini ödeyecektir. Türk Milletini Sabrını sınayanlar gücünü test etmek isteyenler mükader yenilgileriyle muhakkak yüzleşecektir. Şehitlerimize yüce Allahtan rahmet, Ailelerine sabırlar niyaz ediyoruz. Canımız tende olduğu mühletçe hatırlarını yaşatacağımıza ve intikamlarını muhakkak alacağımıza dair söz veriyoruz. Büyük Türk milletini başı sağ olsun” dedi.

Atatürk Anıtı önünde istiklal marşı okunası ardından MHP il Başkanı Ömer Süslü, Şehitler ve Türk Milleti adına dua ettikten sonra, Samsun Ülkü Ocakları üyeleri hazırlattıkları siyah çelengi AK Parti il Binası önüne koyarak olaysız bir şekilde dağıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum