ÜLKÜ OCAKLARI, YENİ HİZMET BİNASINDA

Çarşamba Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanlığına Alparslan Güreş'in atanması ile yeni hizmet binasına taşındı

ÜLKÜ OCAKLARI, YENİ HİZMET BİNASINDA
02 Şubat 2015 - 01:21
Çarşamba Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanlığına Alparslan Güreş'in atanması ile yeni hizmet binasına taşındı.

Belediye Meydanı'nda bulunan eski ilçe binasından taşınan şube, yeni hizmet binasında çalışmalarına başladı. Düzenlenen açılış törenine Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı ve yanındaki heyetle birlikte, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Akdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hizmet binası açılışında konuşan Samsun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze; " Ülkücü hareketin yaygınlaşması ve ülkü ocağına sahip çıkılması, birlik ve destekle sağlanacaktır. Ülkü ocakları herkese ve her şeye hitap edebilecek güçte ve niteliktedir. Benim sizlerden ricam ülkü harekete her zaman sahip çıkıp destek olmanızdır. Bu şekilde ülkücü hareketi birlik içerisinde en üst noktaya taşıyabiliriz." diyerek, Ülkücü hareketin hayatın her alanında olması gerektiğini vurguladı.

Çarşamba Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Alparslan Güreş ise Ülkü Ocağına her zaman sahip çıkacaklarını ve en üst noktaya taşımak için durmaksızın çalışacaklarını ifade etti.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum