ÜLKÜ OCAKLARINDAN CAMADAN'A TEŞEKKÜR

Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Yalçın Altıntaş, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun Milletvekili aday adayı Murat Camadan’a teşekkür etti

ÜLKÜ OCAKLARINDAN CAMADAN'A TEŞEKKÜR
17 Mayıs 2018 - 11:36
Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Yalçın Altıntaş, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun Milletvekili aday adayı Murat Camadan’a teşekkür etti.
Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Samsun’da bir yerel radyo programında yaptığı açıklamalardan dolayı 27. dönem MHP Samsun Milletvekili aday adayı Murat Camadan’a teşekkür etti. Murat Camadan geçtiğimiz gün katıldığı bir radyo canlı yayınında; “Ülkü Ocakları bizim temelimiz. Ocaklarımızı geziyorum. Pırıl pırıl gençlerimiz var. Samsunlu vekiller olarak, eşimizi dostumuzu değil de bu gençleri yanımızda danışman olarak almalıyız. Vekil seçilirsem danışmanlarımı Ülkü Ocakları’ndan seçeceğim” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine teşekkür mesajı yayınlayan Altıntaş; “Ülkü Ocakları, Kutlu hareketimizin mutfağı olarak ihtiyaç olan her yerde görev alabilecek kapasitede ve aldıkları görevleri sorumluluk bilinci içerisinde yerine getirebilecek beceri ve bilgide aynı zamanda da ahlaklı nesiller yetiştirmektedir. Bir medya kuruluşunda katıldığı canlı yayında Ülkü Ocaklarına ve Ülkü Ocaklılara verdiği kıymeti dile getiren MHP Samsun Milletvekili aday adayı Sayın Murat Camadan’a teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğu bu yolda kolaylıklar diliyor ve başarılarının daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum