ÜLKÜ OCAKLARINDAN, KAYMAKAM ATLAMAZ'A ZİYARET

SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARINDAN, KAYMAKAM TURAN ATLAMAZ'A ZİYARET Samsun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze, İlkadım İlçe Kaymakam'ı Turan Atlamaz'ı makamında ziyaret

ÜLKÜ OCAKLARINDAN, KAYMAKAM ATLAMAZ'A ZİYARET
09 Ocak 2015 - 17:14
SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARINDAN, KAYMAKAM TURAN ATLAMAZ'A ZİYARET

Samsun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze, İlkadım İlçe Kaymakam'ı Turan Atlamaz'ı makamında ziyaret etti.

Irak ve Suriye'de yaşanmakta olan olaylar neticesinden Samsun İlkadım ilçesine mülteci olarak yerleşen Türkmen aileler ile ilgili istişare ederek yardım ve destek hususunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Görüşmenin ardından açıklama yapan Geze; "Samsun çok çetin bir kış geçirirken bizlere Allâh'ın emaneti olan Türkmen Kardeşlerimize elimizden gelen tüm çabalarımız ile onlara destek bulunmak bizim görevimizdir. Dün İlkadım ilçemizde bulunan Türkmen ailelerin evlerini tek tek ziyaret edip gerekli teçhizatları sunup, sağlık kontrollerinde yaptıktan sonra gördük ki ellerinde avunçlarında hiç bir şey yok. Hemen bunun neticesinde yardım organizasyonu düzenledik. Kaymakamımız Sayın Turan Atlamaz beyefendi ile de yardım destek hususunda bilgi alışverişinde bulunduk" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum