ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN RAMAZAN AYI MESAJI

Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Yalçın Altıntaş, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını, kardeşlik ve birliğimizi kuvvetlendirmesini diledi

ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN RAMAZAN AYI MESAJI
15 Mayıs 2018 - 19:07
Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Yalçın Altıntaş, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını, kardeşlik ve birliğimizi kuvvetlendirmesini diledi.
Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, yarın başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde basın açıklamasında bulundu. Altıntaş açıklamasında; “Aylardır beklediğimiz, özlediğimiz bir ayın başlangıcındayız. Bu sene de Allah’ın izniyle Ramazan ayını dinimize ve geleneklerimize bağlı olarak yaşayacağız. Hepimizin bildiği üzere kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in insanlığa indirildiği Kadir Gecesi’ni de yine Ramazan ayı içerisinde idrak edeceğiz. Maneviyatın ve toplumsal dayanışmanın yaşanacağı eşsiz bir fırsattayız. Akraba ilişkilerimizi, komşuluk ilişkilerimizi daha da kuvvetlendirecek ve tabi ki ihtiyaç sahiplerini unutmayarak, onlara destek olarak toplumsal kardeşliğimizi güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı.
Ramazan ayından önce ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yardım kampanyaları yaptıklarını belirten Altıntaş; “Biz Samsun Ülkü Ocakları olarak tüm ilçe başkanlıklarımız ile birlikte eş zamanlı olarak başlattığımız ‘Bir Elde Sen Uzat’ ismini verdiğimiz yardım kampanyamız kapsamında yardıma muhtaç kapı bırakmamak için sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız çağrılar sonrasında gıda yardımları topladık ve devam ediyoruz. İl Başkan Yardımcımız Murat Kılınç’ın koordinesinde toplanan yardımlar eşit şekilde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya devam ediliyor. Bu kampanyamızı Ramazan ayı boyunca ve sonrasında da devam ettirerek sürekli hale getireceğiz. Bize düşen budur. Bir kez daha Ramazan ayımızın tüm Türk- İslam âlemine huzur, hayır ve güzellikler getirmesini diliyor; devletimiz ve tüm Türk-İslam coğrafyası için kenetlenmeye vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum