ÜLKÜ OCAKLARINDAN TAZİYE...

26 Şubat tarihinde Afganistan'da, Taliban Militanları tarafından düzenlenen bombalı saldırıda Şehit olan Samsunlu Piyade Uzman Çavuş Adem Şengül'ün baba ocağına ateş düştü! Ülkü Ocakları Eğitim ve Kül

ÜLKÜ OCAKLARINDAN TAZİYE...
26 Şubat 2015 - 19:43
26 Şubat tarihinde Afganistan'da, Taliban Militanları tarafından düzenlenen bombalı saldırıda Şehit olan Samsunlu Piyade Uzman Çavuş Adem Şengül'ün baba ocağına ateş düştü!

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Samsun İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze ve beraberinde bulunan gençlerle birlikte elim haberi alır almaz Samsunlu Şehidimizin Baba Ocağına gittiler. Gözü yaşlı Anne ve Babası tarafından karşılanan heyet Şehit ailesini sakinleştirmeye çalıştı.

"HERŞEYDEN ÖNCE EVLATLARI OLARAK GELDİK"

Şehit Ailesinin acısına ortak olmak ve acılarını bir nebze olsa dindirmek için geldiklerini belirten Geze; " Şehidimize Allah’tan rahmet ailemize ise başsağlığı ve sabır diliyorum. Biz buraya her şeyden önce ailemizin yanına evlatları olarak geldik. Acılarını en derin duygularımızla yaşıyoruz.  Sadece bugün değil her gün yanlarında olacağız. Şehidimizin annesi annemiz, babası babamızdır. Başta Samsunlu hemşerilerimiz olmak üzere Ülkemizin Başı Sağ olsun." diyerek dualar eşliğinde ziyaretlerini sonlandırdı.

Şehit Adem Şengül’ün naaşının yarın cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesi Korkut Mahallesi'nde bulunan aile kabristanlığında toprağa verileceği öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum