Ülkücüler Türkmenleri evlendirdi.

Ülkelerindeki zülüm ve savaştan kaçarak ülkemize sığınan Türkmenlere her konuda yardımcı olmaya çalışan ülkücüler, birlikteliklerini evlilik ile sonuçlandırmaya karar veren nur ve salim çiftinin düğün

Ülkücüler Türkmenleri evlendirdi.
11 Nisan 2016 - 12:13
Ülkelerindeki zülüm ve savaştan kaçarak ülkemize sığınan Türkmenlere her konuda yardımcı olmaya çalışan ülkücüler, birlikteliklerini evlilik ile sonuçlandırmaya karar veren nur ve salim çiftinin düğününü de organize etti.
24 Mart 2016 günü sosyal paylaşım Üzerinden Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze'nin yaptığı "Türkmen kardeşlerimiz evlilik yolunda yardımcı olmak isteyen var mı?" çağrısı ile başlayan hazırlıklar, ülkücülerin desteği ile kısa sürede sonlanarak 10 Nisan günü düğün gerçekleştirdi. Düğün halka açık gerçekleştirilirken, Türkmen adetlerinin tamamı gerçekleştirilmeye çalışıldı.
Yaptığı açıklamada aile kurumunun önemini vurgulayan Hüseyin Kürşat Geze; "Toplumu oluşturan en önemli öğe aile kurumudur. Huzurlu bir toplum, ancak mutlu ailelerin varlığıyla mümkün olabilir. Bu nedenle milletimiz, aile kurumunun korunmasına özel önem vermiştir" dedi.

[gallery ids="48286,48285"]
Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze; "Bir süre önce gerçekleştirmeye karar verdiğimiz bu düğünü bu kadar kısa sürede hazırlanmasını sağlayan ve ilgilenen istemin Yaşar Abime, desteklerini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Taner Tekin'e, Türk Eğitim Sen Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu'na, Türk Ocağı Başkanı Serkan Şen'e, siz değerli katılımcılarımıza ve yardımda bulunan tüm ülküdaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Sizler sayesinde yeni bir yuva kurulmasının yolunu açtık. Bu iki kardeşimizin evlenmek istediğini öğrendikten sonra nasıl yardımcı olarak biliriz diye düşündük. Yaptığımız yardım çağrısı cevapsız kalmadı ve çok kısa sürede bu düğünü gerçekleştirdik. Allah mesut etsin" diyerek sözlerini sonlandırdı.
Ülkü ocakları yeni çiftte kuranı kerim ve bayrak hediye etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum