Ulusoy Mezarı Başında Anıldı

Geçtiğimiz yıl vefat eden Trabzon’un tanınmış iş adamlarından Ali Osman Ulusoy ölüm yıl dönümünde Of ilçesindeki mezarı başında anıldı

Ulusoy Mezarı Başında Anıldı
01 Ekim 2015 - 21:39

Geçtiğimiz yıl vefat eden Trabzon’un tanınmış iş adamlarından Ali Osman Ulusoy ölüm yıl dönümünde Of ilçesindeki mezarı başında anıldı.


İstanbul’da hayatını kaybeden ünlü iş adamı Ulusoy için ilk tören Trabzon’un Of ilçesindeki mezarı başında yapıldı. Çamlı Mahallesi’nde bulunan Ulusoy’un kabri başında Kuran okundu, dualar edildi.


Anma törenine Ulusoy ailesinin yanı sıra Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İş adamı Saffet Ulusoy, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Genel Sekreteri Hakan Gürhan, DPC Trabzon Tesis Müdürü Erkut Çelebi, Trabzonspor kulübü eski başkanlarından Salih Erdem ile çok sayıda bordo-mavili kulübün divan kurulu üyeleri ve vatandaş katıldı.  Ulusoy için Akçaabat Söğütlü’de bulunan Hassoy tesislerinde de ruhuna mevlit okutulacak, ardından da Ali Osman Ulusoy’un hayatını konu alan kısa bir video sunumu yapılacak.


Kaynak Medya 061

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum