Ulusumuzun Desteği Ve Güveni Sizinle Olacaktır'

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, bu günlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç olduğunu belirterek, "Sahip olduğumuz vatan sevgisi ve özgürlük aşkı, dün olduğu gibi bugün de devam

Ulusumuzun Desteği Ve Güveni Sizinle Olacaktır'
28 Ekim 2019 - 13:45
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, bu günlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç olduğunu belirterek, "Sahip olduğumuz vatan sevgisi ve özgürlük aşkı, dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir" dedi.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bırakmış oldukları emanete sahip çıktıklarını vurgulayan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, "Cumhuriyetimizin 96 yıllık tarihi, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren bir dönemdir. Cumhuriyet, tüm imkânsızlıklara ve zorluklara karşı Gazi Mustafa Kemal liderliğinde yürütülen destansı bir mücadelenin eseridir. Milletimiz, hürriyeti, ülkesi ve bayrağına asla gölge düşürmeyeceğini, asla boyunduruk kabul etmeyeceğini, bağımsızlığını hiçbir şekilde terk etmeyeceğini tüm Dünya’ya 96 yıl önce ilan etmiştir" dedi.
SAĞLAM OLARAK TESLİM ETMEKLE GÖREVLİYİZ
Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Devlet’ anlayışıyla kurulan, demokrasi ve halk iradesiyle taçlandırılan Cumhuriyetimiz, Türk milletinin ebedi varlığı ile ilelebet devam ettireceklerinin altını çizen Başkan Edis," Bu günlerin sorumluları olarak bizler; 600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen genç Cumhuriyetimizi, Gazi Mustafa Kemal’in veciz bir şekilde ifade ettiği ‘muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma’ mücadelesini, ilk günkü heyecanla, azimle ve şevkle sürdürüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak zorundayız. Bu yolda yürürken milli değerlerimizden ödün vermemek ve bu değerleri yarınlara sağlam olarak teslim etmekle görevliyiz. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve Dünya’daki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağıdır" diye konuştu.
AYNI ÖZVERİYE SAHİP OLDUĞUNA İNANIYORUM
Bağımsızlık, karakteri olan böyle necip, böyle kahraman bir milletin mensubu olmaktan iftihar ediyoruz vurgusu yapan Başkan Edis," Bu sebeple, görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmek için; milli değerlerle bilim ve aklın üstünlüğünü benimsemek, tarihimizi çok iyi bilmek zorundayız. Ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdinin bugün de aynı ruh ve kararlılığa, aynı özveriye sahip olduğuna inanıyorum. Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor; hemşerilerimin ve tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum