Unutulmasın ki bu dünya etme bulma dünyasıdır…

BEKLENTİ Bizler hayallerimizi daha önce kurduğumuz için bu gün gerçekleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen bir toplumuz, hükümetlerden beklentiler içinde olduğumuz gibi hizmet beklentilerimizd

Unutulmasın ki bu dünya etme bulma dünyasıdır…
02 Ekim 2014 - 19:12
BEKLENTİ

Bizler hayallerimizi daha önce kurduğumuz için bu gün gerçekleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen bir toplumuz, hükümetlerden beklentiler içinde olduğumuz gibi hizmet beklentilerimizde aynı şekilde yerel idarecilerde aynı olması gerekir.

Belediyelerin genel anlamda hedefleri bulunmuş oldukları şehri, ilçeyi tarih turizm ve eğitimle bütünleştirip metropolün en çok tercih edilen şehri haline getirmeleri asli görevleri olmalıdır.

Yeni Yeni

Alt yapısının oluşturmaya çalışıldığı bölgemizde sağlık turizminin organik tarımının hayvancılığının tarıma dayalı sanayinin lojistik servis alanlarının merkezi konumunda olması gerekir. Belediyeler projeleri ile hizmet ederler sadece yol, su, üst yapıyı oluşturan kaldırım park spor alanları rutin işleridir, En büyük hizmet, insana ve eğitime yapılan hizmettir.

Oysa bazı belediyelere baktığımızda yukarıda saydığımız rutin işlerden başka hiçbir şey yok açılışlar, ziyaretler toplu eğlenceler vs.

Hâlbuki insanımız daha ferah daha yeşil daha güzel yaşayabilecekleri yerler için onları seçtiler bazılarını mevcut hükümetin yüzü suyu hürmetine göreve getirdiler yoksa inanın hepsi değilse bile bazılarına 10 koyun verin akşam olduğu zaman yarısını kaybederek dönerler!

Hâlbuki onlar için mevcut hükümet bir nimettir partili partisiz ayırım yapmadan belediyelerimize kaynak akıtırlar hizmeti aksatmadan yapsınlar… Hangi hükümet zamanında böyle ayırım yapmadan hakkaniyetle görev yapmıştır! Ara bulursan bize de söyle

Ayrıca bazı arkadaşlar gündeme getirdi… Biz yine de hatırlatalım dedik. Belediyelerin sorumlu basın yetkilileri bildiğinden şaşmıyor! Neden kavgamı edelim, döğüş mü yapalım… İnsanları birbirlerine hasım etmeye ne hakkınız var? Dürüst olun paylaşımcı adil davranın yeter…

Yaklaşmakta olan Kurban bayramı dolayısıyla Samsun’un yazılı yerel basında internet sitelerinde ve ulusal yayın yapan medyada belediyelerden bayram tebriği almak için adeta yarış var… Olacaktır da, anlamadığım belediyelerin verdikleri bu tebrik mesajlarını oradaki basından sorumlu yetkili neye göre veriyor? Yakışıklılığına mı karizmasına mı yoksa birebir olan ahbap çavuş ilişkisine mi? Yıllardır hep merak etmişimdir! Bununla ilgili bizi arayan sitem vari sözler söyleyenler çok olmuştur. Arıyorsun yok efendim başkanı arayın şu anda meşgulüm BAKANA  ulaşıyorsun ama yerel belediyenin basın müdürüne ulaşamıyorsun! CEP TELEFONU taşıyorsan o kurum adına çaldığı zaman bakacaksın cevap vereceksin keyfiyet olmaz… Herkes işini adam gibi yaparsa sıkıntı olmaz… Adam kayırmalar arşa çıkmış belli guruplara kek hazır her zaman liste belli kanun gibi onun dışına çıkılmaz… Ayrıca yine unutulmaması gereken yarın  halkın karşısına başkan çıkıyor basın müdürü değil… İnanıyorum ki bundan Sayın başkanların bir tanesinin bile haberi yoktur.

Bu vesile ile kurban bayramınızı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Allah’tan dilerim

unutulmasın ki bu dünya etme bulma dünyasıdır…

İsmet AKTAŞ

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum