Ünye ve Pelitliyatak'taki Etkinliklere Büyük İlgi…

Ünye ve Pelitliyatak’taki Etkinliklere Büyük İlgi… Ünye Belediyesinin organize ettiği üçüncü ramazan etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında düzenlenen gösteriler tüm hızıyla devam ediyo

Ünye ve Pelitliyatak'taki Etkinliklere Büyük İlgi…
17 Temmuz 2014 - 13:20
Ünye ve Pelitliyatak’taki Etkinliklere Büyük İlgi…

Ünye Belediyesinin organize ettiği üçüncü ramazan etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında düzenlenen gösteriler tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden güzel çocuk oyunlarının yer aldığı etkinliklerin 18. Gününe Belediyespor Kulübü ve Ünye Dövüş Sanatları Spor Kulübü sporcularının ortaklaşa hazırladığı Wushu – Kung Fu gösterileri ile konuk oldular.

Ramazan etkinliklerinin 18. gününde hareketli saatler geçiren vatandaşlar, son olarak sahne alan Belediyespor Kulübü ve Ünye Dövüş Sanatları Spor Kulübü sporcularının yapmış olduğu birbirinden güzel gösteriler yürekleri ağza getirdi.

Büyükşehir yasası ile mahallere dönüşen beldelerde de ramazan etkinleri son hızıyla devam ediyor.

İftar sonrası animasyon ekibinin hazırlamış olduğu çocuk oyunları ile başlayan etkinlikler, teravinin ardından Ünye Belediyesi Şehir tiyatrosunun hazırlamış olduğu “Pusuda” adlı oyunla devam etti.

Son olarak Ünye Belediyesi Konservatuarı Sanatçısı Arif Deryal ve ekibinin sahne performansı ile vatandaşlar gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

Pelitliyatak Mahallesinde düzenlenen etkinliklere Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum