Usta İlkadım İlçesi'nde esnaf ile bir araya geldi

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine hız kesmeden devam eden MHP Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, bugün İlkadım esnaflarını ziyaret ederek seçimlerde dest

Usta İlkadım İlçesi'nde esnaf ile bir araya geldi
01 Haziran 2018 - 15:38

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine hız kesmeden devam eden MHP Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, bugün İlkadım esnaflarını ziyaret ederek seçimlerde destek beklediğini söyledi.
Hastanebaşı ve Unkapanı Mahalleleri’nde ki esnafın sıkıntılarını dinleyen Usta, 24 Haziran seçimlerinin önemini vurgulayarak meclise güçlü bir MHP olarak girebilmek için desteklerini beklediğini söyledi.
USTA İFTAR YEMEĞİ İÇİN ATAKUM İLÇESİ’NDE
Erhan Usta, esnaf ziyaretlerinin ardından Atakum İlçesi’nde yer alan sosyal tesislerde "Geleneksel MHP Atakum İlçe Teşkilatı İftar Yemeği" programına katıldı. Programda Samsun Milletvekili Adayları, İl Başkanı, İlçe Başkanları, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelen Usta, iftar yemeğinin ardından muhtarlar ile karşılıklı sohbette bulunarak 24 Haziran seçimleri hakkında genel bilgi verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum