Usta'ya Engelli Öğrencilerden Ziyaret

Samsun Canik Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta'yı ziyaret etti

Usta'ya Engelli Öğrencilerden Ziyaret
31 Mart 2017 - 18:28
7- Boş kalıp haberSamsun Canik Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta'yı ziyaret etti.
Dünya Otizm Farkındalık Ayı nedeniyle ile gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yardımcısı Alican Usta, misafir ettiği Canik Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri ile yakından ilgilendi. Engelli öğrenciler ise yaptıkları Canik Belediyesi'nin logosunun yer aldığı bir el ürününü Başkan Yardımcısı Usta'ya hediye etti.
HER YATIRIM ÖNEMLİ
Okul olarak engelli öğrencileri hayata kazandırmayı amaç edindiklerini belirten Okul Müdürü Namık Altan, "Canik Belediyesi her zaman bizim çalışmalarımız ve faaliyetlerimizi destekliyor. Bu özel çocuklarımız yapılan her yatırım ve her faaliyet onları topluma kazandırma, yaşam standartlarını yükseltme anlamında çok önemli. Bu manada Canik Belediye Başkanımız Osman Genç'e ve Başkan Yardımcımız Alican Usta'ya teşekkür ediyoruz" dedi.
1AMAÇ, BAĞIMSIZ YAŞAMA
Engelli çocuklar için eğitimin olmazsa olmaz olduğunu dile getiren Canik Belediye Başkan Yardımcısı Usta, “Ne kadar erken eğitime başlanırsa o kadar çok yol almak mümkündür. Canik Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi alanında önemli çalışmalar yapıyor. Belediye olarak eğitime desteklerimizin yanısıra özel eğitime ayrı bir önem veriyoruz. Temel amaç, engellilerimizin kendi başlarına, bağımsız yaşama becerisi kazanmalarıdır" diye konuştu.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum