USTA'YI SAMSUN BAĞRINA BASTI

Kalkınma Bakanlığında müsteşar yardımcısı iken görevinden istifa edip MHP’den Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Erhan Usta’ya, Samsunlular büyük ilgi gösterdi

USTA'YI SAMSUN BAĞRINA BASTI
30 Mart 2015 - 17:48
Kalkınma Bakanlığında müsteşar yardımcısı iken görevinden istifa edip MHP’den Samsun Milletvekili Aday Adayı olan Erhan Usta’ya, Samsunlular büyük ilgi gösterdi. Gittiği her yerde büyük bir sevgiyle karşılaşan Erhan Usta’ya en çok Türk ekonomisi soruldu.

TEŞKİLATLARDAN TAM NOT

MHP’nin ekonomist siyasetçilerinden biri olan MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Erhan Usta kısa zamanda partililerin sevgilisi haline geldi. Gerek MHP teşkilatları gerekse Samsun halkından büyük bir ilgi gören Erhan Usta’ya özellikle gittiği her ilçede Türk ekonomisinin geldiği nokta ve bundan sonraki ekonominin gidişatı soruldu. Halkın sorduğu tüm sorulara içtenlikle yanıt veren Usta; ’Biz halkımıza doğruları söylemek zorundayız. Bir ülkede ekonomi kötüyse orada ciddi sorunlar baş gösterir. MHP iktidarında Türk ekonomisini biz düzlüğe çıkaracağız’ dedi.

‘O BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ’

Samsun’daki tüm ilçelerden, sivil toplum kuruluşlarına kadar her yeri ziyaret etmeye çalışan 48 yaşındaki genç politikacı Erhan Usta’yı MHP teşkilatları da bağrına bastı. Usta’nın beyefendi ve devlet terbiyesi almış duruşunun kendilerini çok etkilediğini belirten MHP teşkilatları ‘O bizim Samsun’da göz bebeğimiz olacak’ diye konuştu. MHP’de yarın yapılacak olan aday tanıtım toplantısına katılacak olan Usta’nin 26 kişilik aday adaylığı listesinde en çok ön plana çıkacak siyasetçi olacağı ve teşkilatlardan büyük ilgi göreceği şimdiden konuşulmaya başladı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum