Reklam
Reklam
Reklam

Uyar Ben Yokum Dedi!...

Yılport Samsunspor Teknik Menajeri Yücel Uyar yaptığı açıklamada; Samsunspor’da Teknik direktör olarak görev almayacağımı bir kez daha söylüyorum.

Reklam
Uyar Ben Yokum Dedi!...
10 Kasım 2019 - 20:36 - Güncelleme: 10 Kasım 2019 - 20:45
Reklam
Uyar açıklamasının devamında; Geçen sezon devre arasında bir parçası olmaktan her zaman gurur duyduğum ve yuvam olan Samsunspor’da teknik menajer olarak göreve başladım. İlk günde ve sonrasında da sürekli ifade ettiğim ‘Buraya teknik direktör olarak gelmedim, eşofman giymeyeceğim’ sözlerimin bugün de arkasındayım. Bunu defaatle belirtmeme rağmen bazı noktaların anlaşılamamış olmasının üzüntüsü içerisindeyim.
Sezon başında 3 yıllık bir kontrat yaparak büyük hedefler ortaya koyduğumuz teknik direktörümüz Sayın İrfan Buz’un evimizde oynadığımız ve golsüz berabere kaldığımız Sancaktepe maçının ardından 27 Ekim 2019 tarihinde istifa etmesiyle birlikte boşalan bu göreve Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu’ndan aldığımız görevle yeni bir arayış içerisine girdik. Bu süre zarfından teklif götürdüğümüz 2-3 teknik adam ile anlaşma sağlayamadık.
Büyük bir camia olan kulübümüzün hiçbir zaman teknik direktörsüz kalmadığını ve bünyesinde barındırdığı tecrübeli ve donanımlı teknik kadrosu ile birlikte takımımızı Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur karşılaşması olan Gümüşhanespor ile ligdeki Zonguldak Kömürspor ve Hacettepe maçına en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık. Bu noktada bize büyük katkı veren ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan çalışma arkadaşlarım Adnan Öztekin, Emre Bayraktar, Recep Sermet Boyar, Adnan Güngör ve Hüseyin Çayır’a teşekkürlerimi sunarım.
Sayın İrfan Buz’un istifasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nun tanıdığı 14 günlük yasal süre tamamlanmıştır. Dolayısıyla kulübümüz yeni bir teknik adam ile yoluna devam edecektir. Benim bu noktada hiçbir beklentimin olmadığını, teknik direktör olarak görev almayacağımı bir kez daha tüm kamuoyuna belirtmek isterim.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum