VALİ AKSOY VE EŞİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE RESEPSİYON VERDİ

30 AĞUSTOS RESEPSİYONU VALİ AKSOY VE EŞİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE RESEPSİYON VERDİ Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92

VALİ AKSOY VE EŞİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE RESEPSİYON VERDİ
31 Ağustos 2014 - 02:00
30 AĞUSTOS RESEPSİYONU

VALİ AKSOY VE EŞİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE RESEPSİYON VERDİ

Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92.Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Samsun Yelken Kulübü’nde resepsiyon verdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Vali mülki erkan ile çok sayıda davetlinin katıldığı bir resepsiyon verdi. Misafirleri kapıda karşılayan Vali Aksoy ve Eşi daha sonra konuklarıyla sohbet edip bayramlarını kutladı.

Resepsiyonun ilerleyen saatlerinde Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, protokol üyeleri ile beraber 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün 92.Yıldönümü kutlama pastasını kesti.

Resepsiyona ayrıca;  Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, Baro Başkanı Avukat Necat Anıl, ilçe kaymakamları,  İlçe belediye başkanları, protokol üyeleri, askeri, idari ve mülki erkan  katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum